Η τιμή της Ford Mustang Bullitt στην Ελλάδα

Η Mustang που αποτίει φόρο τιμής στο αυτοκίνητο που «πετούσε» στα χέρια του Steve McQueen στην ομώνυμη ταινία του 1968, είναι η πιο ξεχωριστή Mustang που μπορεί να αγοράσει κάποιος στην Ευρώπη. Πλέον είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα, με την Ford Motor Ελλάς να ανακοινώνει τις τιμές της.

Δείτε ακόμα: Η Ford Mustang στην πιο… τρομακτική διαδρομή (+video)

Η Mustang Bullitt βασίζεται στην GT και διαθέτει όλα τα στοιχεία των πακέτων εξοπλισμού Premium και Performance. Αναμενόμενα κοστίζει παραπάνω από την GT, η οποία ξεκινά από τις 68.200 ευρώ. Η Bullitt εκκινεί από τις 76.300, διαθέτοντας νέο σύστημα εισαγωγής αέρα (προερχόμενο από την Shelby GT350) και αναβαθμισμένη εξάτμιση, οι απολήξεις της οποίας είναι βαμμένες στην απόχρωση Black NitroPlate. Kάτω από το καπό συναντάμε τον 5λιτρο ατμοσφαιρικός V8 κινητήρα, που αποδίδει 464 άλογα και 529 Nm ροπής.

Διαβάστε επίσης: «Αέρα» η Ford Mustang στο τεστ αποφυγής ταράνδου (+video)

Ο χρωματισμός είναι αυτός που πρωτίστως διαφοροποιεί την Bullitt από τις απλές Mustang, με το «Dark Highland Green» να είναι το χαρακτηριστικό σκούρο πράσινο του αυθεντικού pony car, που πρωταγωνιστεί στην cult ταινία. Φυσικά οι ζάντες είναι μαύρου χρώματος, ενώ διαθέσιμο είναι ακόμα ένα χρώμα, το Shadow Black. Για όσους θυμούνται, αυτό ήταν το χρώμα του Dodge Charger που κυνηγούσε ο Steve McQueen.

Την Ford Mustang Bullitt μπορείτε να θαυμάσετε από κοντά στο περίπτερο της Ford, στην έκθεση «Αυτοκίνηση 2018».

Get it on Google Play Download on the App Store