Νέο Ford Edge με νέο ντίζελ κινητήρα EcoBlue

Την πανευρωπαϊκή του πρεμιέρα κάνει το νέο μεγάλο SUV Ford Edge, το οποίο διαθέτει πολλές αλλαγές και βελτιώσεις, σε σχεδίαση, κινητήρες, εξοπλισμό και εκδόσεις σε σχέση με το προγενέστερο (διαβάστε εδώ τη δοκιμή). Εξωτερικά το Ford Edge ξεχωρίζει από τη νέα μάσκα τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και καπό, τα στάνταρ φώτα LED και τη διχρωμία με μαύρη ένθεση στο πίσω καπό.


Διαβάστε ακόμη: Video: Εναέρια βόλτα στον αυτοκινητόδρομο E65 (Ξυνιάδα – Τρίκαλα)

Για πρώτη φορά κάνει την εμφάνισή του και σε πιο σπορ έκδοση ST-Line, η οποία περιλαμβάνει στάνταρ ζάντες 20 ιντσών ή προαιρετικά 21 ιντσών, μαύρη μάσκα, βαμμένα τα χαμηλά τμήματα στο χρώμα του αμαξώματος, διπλές νίκελ εξατμίσεις, διάτρητες δερμάτινες επενδύσεις στο εσωτερικό, αλουμινένια πεντάλ και πατάκια πολυτελείας. Επιπλέον, το νέο Edge ST-Line διαθέτει σπορ ανάρτηση και εφοδιάζεται με την τεχνολογία Ford Adaptive Steering, η οποία βελτιστοποιεί την απόκριση του τιμονιού και διευκολύνει τους χειρισμούς.

Στον εξοπλισμό προστέθηκαν ασύρματη φόρτιση για το κινητό, πιο εξελιγμένο σύστημα πολυμέσων SYNC3 με οθόνη αφής 8 ιντσών, υψηλής ποιότητας 10κάναλο ηχοσύστημα B&O PLAY, πίνακας οργάνων 3D και πολλά συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, που χρησιμοποιούν κάμερες και ραντάρ.

Διαβάστε ακόμη: Νέο Ford Fiesta με 2,99% ετήσιο επιτόκιο

Στο νέο Ford Edge τοποθετείται ο καινούργιος κινητήρας πετρελαίου 2.0 λτ. EcoBlue bi-turbo σε τρεις εκδόσεις ισχύος με 150 ίππους (με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και κίνηση εμπρός), με 190 ίππους (με μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων και τετρακίνηση) και με 238 ίππους (με τετρακίνηση).

Get it on Google Play Download on the App Store