Νέο Ford Galaxy Vigniale και ανανεωμένο S-MAX

Η Ford αναβαθμίζει το S-MAX, καθώς και το Galaxy, εστιάζοντας στο ξεχωριστό στυλ, την αυξημένη άνεση και τη βελτιωμένη συνδεσιμότητα. Το S-MAX και τα Galaxy Titanium και ST-Line αποκτούν πιο ξεχωριστή εμφάνιση με μοναδικές στιλιστικές πινελιές, όπως το S-MAX Vignale και η νέα έκδοση Galaxy Vignale – που λανσάρονται για πρώτη φορά με πολυτελή εξοπλισμό στο βασικό εξοπλισμό.

Δείτε ακόμη: Νέο πολυτελές Ford Puma Titanium X

Στο Galaxy Vignale με τις έως επτά θέσεις ξεχωρίζει -μεταξύ άλλων- ο πίνακας οργάνων με επένδυση από δέρμα, η κεντρική κονσόλα με ραφή Metal Grey, τα διακοσμητικά εσωτερικού από αλουμίνιο και τα αλουμινένια πεντάλ, το θερμαινόμενο τιμόνι, τα πολυανατομικά θερμαινόμενα και κλιματιζόμενα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού, με ρύθμιση 10 κατευθύνσεων, 11 αεροθαλάμους και λειτουργία μασάζ – όπως αυτά του S-MAX Vignale.

Εξωτερικά, τα αναβαθμισμένα S-MAX και Galaxy υιοθετούν ανανεωμένο εμπρός τμήμα και μοναδικούς συνδυασμούς σχεδίων μάσκας και προφυλακτήρα. Στις νέες επιλογές ζαντών αλουμινίου περιλαμβάνονται οι δίχρωμες ζάντες 18 ιντσών για τα S‑MAX και Galaxy Titanium.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Ford Focus 1.5 λτ. 120 PS EcoBlue Diesel auto

Παράλληλα με τη δυνατότητα ενός WiFi hotspot, η προαιρετική τεχνολογία FordPass Connect υποστηρίζει διάφορες λειτουργίες μέσω της εφαρμογής FordPass, όπως τις Vehicle Locator (Εντοπιστής Οχήματος), Vehicle Status (Κατάσταση Οχήματος) που ελέγχει τη στάθμη καυσίμου, κατάσταση συναγερμού, διάρκεια ζωής λαδιού, απομακρυσμένο κλείδωμα/ξεκλείδωμα θυρών και άλλα.

Ο 2.0 λτ. κινητήρας EcoBlue diesel που διατίθεται στα Ford S-MAX και Galaxy με απόδοση 150 PS και 190 PS -καθώς και σε έκδοση Bi-turbo 240 ίππων – προσφέρει δύναμη με χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης και εκπομπών CO2. Ο 2.0 EcoBlue 150 PS συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων ή με αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων. Το τελευταίο είναι στάνταρ σε όλες τις υπόλοιπες εκδόσεις (των 190 PS και 240 PS), ενώ με 4κίνηση προσφέρονται τα μοντέλα των 190 ίππων και στάνταρ με τους 240 ίππους.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Ford EcoSport 1.5 λτ. EcoBlue 125 PS AWD

Get it on Google Play Download on the App Store