To νέο Ford Ranger «σκοτεινιάζει»

Μια νέα έκδοση για το Ranger παρουσίασε η Ford στις Η.Π.Α. με την ονομασία Black Appearance Pack, η οποία έρχεται να προστεθεί στις Sport Appearance Pack και Chrome Appearance Pack.

Δείτε ακόμα: Ford Ranger με νέο πανίσχυρο ντίζελ και 10 ταχύτητες

Όπως υποδηλώνει το όνομα, αλλά γίνεται εμφανές και από την εμφάνιση του επιτυχημένου pick up, οι αλλαγές περιλαμβάνουν το «μαύρισμα» διαφόρων μερών του αμαξώματος. Μάσκα, καλύμματα καθρεπτών, σκαλοπάτια, προστατευτικές ποδιές και ζάντες είναι όλα βαμμένα σε μαύρο χρώμα. Oι τελευταίες φέρουν νέο σχεδιασμό και φτάνουν τις 18 ίντσες σε διάσταση.

Διαβάστε επίσης: «Τιμωρός» το Ford Ranger Raptor της Hennessey

Κάτω από το καπό δεν υπάρχει μεταβολή, κάτι που σημαίνει πως ο 2.3 EcoBoost αποδίδει 270 ίππους και 420 Nm ροπής. Σε αντιπαραβολή, το κορυφαίο Ranger που έρχεται στα μέρη μας εφοδιάζεται με έναν 2λιτρο Biturbo ντίζελ 213 ίππων και 500 Nm ροπής. Προς το παρόν δεν ξέρουμε αν το εν λόγω μοτέρ θα συνδυαστεί με το Black Appearance Pack, καθώς η Ford ανακοίνωσε τιμές και διαθεσιμότητα μόνο για την εγχώρια αγορά. Το επιπλέον κόστος, βέβαια, κάθε άλλο παρά απαγορευτικό είναι καθώς στις Η.Π.Α. κοστολογείται στις 1.995 δολάρια επιπλέον, δίχως να συμπεριλαμβάνονται φόροι. Οπότε δεν αποκλείεται να δούμε και στην Ευρώπη ειδικά και απειλητικά Ranger, πέραν φυσικά του κορυφαίου Raptor.

Get it on Google Play Download on the App Store