Ανανέωση για το Honda Civic Hatchback

Το υπάρχον 10ης γενιάς Honda Civic Hatchback το οποίο παρουσιάστηκε πριν από τρία χρόνια, το 2016 στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού, εμφανίζεται ανανεωμένο. Προς το παρόν οι αλλαγές αφορούν το μοντέλο που πωλείται στις Η.Π.Α., ωστόσο δεν θα αργήσει και το ευρωπαϊκών προδιαγραφών αυτοκίνητο, δεδομένου ότι τι 5θυρο Civic κατασκευάζεται στην Αγγλία.

Δείτε ακόμη: Honda Integra Type R «γαζώνει» με 9.000 σ.α.λ. στην autobahn (+video)

Εξωτερικά, το ανανεωμένο Civic Hatchback ξεχωρίζει από τους νέου σχεδιασμού προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, με τις μπάρες στο χρώμα του αμαξώματος, στο πλαίσιο των φώτων ομίχλης. Επίσης, ανασχεδιάστηκε η μάσκα, τα εμπρός φωτιστικά σώματα είναι πιο σκουρόχρωμα, ενώ και στον πίσω προφυλακτήρα προστέθηκαν μπάρες, όπως στον μπροστινό. Τις αλλαγές συμπληρώνουν τα νέα σχέδια ζαντών αλουμινίου σε γκρι ή μαύρη απόχρωση και τα LED εμπρός φανάρια με τη μεγαλύτερη δέσμη φωτός.

Στο εσωτερικό του φρεσκαρισμένου Honda Civic Hatchback υπάρχουν νέες επενδύσεις, νέο δερμάτινο τιμόνι και επιλογέας ταχυτήτων. Πρόσθετα τοποθετήθηκε περισσότερη ηχομόνωση στο δάπεδο, στο χώρο αποσκευών, στα εμπρός και πίσω φτερά. Σημαντικές βελτιώσεις έχουν γίνει και στο σύστημα πολυμέσων με την οθόνη αφής των 7 ιντσών, στο οποίο μπήκαν στο πλάι μπουτόν αντί για χειριστήρια αφής, καθώς και περιστροφικό χειριστήριο για τη ρύθμιση της έντασης του ήχου.

Δείτε ακόμη: Το μοτέρ-«κανόνι» της Honda με 720 ίππους από 2.2 λίτρα (+videos)

Αναβαθμισμένα είναι με την σειρά τους τα κουμπιά στο τιμόνι για καλύτερη εργονομία, η ποτηροθήκη στην κονσόλα είναι πιο μεγάλη και το ηλεκτρονικό χειρόφρενο διαθέτει ενδεικτική λυχνία. Δύο ακόμα μπουτόν τοποθετήθηκαν για τη ρύθμιση του ανεμιστήρα του διζωνικού κλιματισμού. Συνολικά φαίνεται ότι δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην εργονομία, στα σημεία που το Civic μειονεκτούσε.

Get it on Google Play Download on the App Store