Ανανέωση μέσα – έξω για το Honda Civic

Με αλλαγές και βελτιώσεις παρουσιάζεται το νέο Honda Civic, οι οποίες εστιάζονται στο αμάξωμα και στο εσωτερικό του, χαρίζοντας στο δημοφιλές μικρομεσαίο ιαπωνικό αυτοκίνητο μια πιο φρέσκια εικόνα.

Δείτε ακόμη: Honda: «Έχουμε δρόμο ακόμα για την ηλεκτροκίνηση»!

Εξωτερικά, το ανανεωμένο Honda Civic διακρίνεται από τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες με τους νέας αισθητικής αεραγωγούς, όπου έχουν προστεθεί λεπίδες και αφαιρέθηκαν τα διακοσμητικά με το μοτίβο των κυψελών. Οι αναβαθμίσεις αφορούν ακόμη τα full LED φωτιστικά σώματα εμπρός και τα νέα φώτα ημέρας LED. Επιπλέον, υπάρχουν νέα σχέδια ζαντών αλουμινίου με διάμετρο 16 και 17 ιντσών, καθώς και μια νέα μπλε απόχρωση αμαξώματος «Obsidian Blue».

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Honda Civic 1.0 VTEC Turbo 126 PS

Στο εσωτερικό του ανανεωμένου Honda Civic υπάρχουν νέες επενδύσεις που το αναβαθμίζουν σε ποιότητα, καθώς και ηλεκτρικό κάθισμα οδηγού με οκτώ ρυθμίσεις, στις πιο ακριβές εκδόσεις. Την εργονομία βελτιώνει το νέο σύστημα πολυμέσων με κουμπιά στην αριστερή του πλευρά, αντικαθιστώντας τα χειριστήρια αφής.

Τα μηχανικά του μέρη και οι αναρτήσεις του παρέμειναν ως είχαν. Να υπενθυμίσουμε ότι ο 1.0 λτ. VTEC Turbo κινητήρας αποδίδει 126 ίππους και 200 Nm ροπής, ο 1.5 λτ. VTEC Turbo έχει ισχύ 182 ίππων και 240 Nm ροπής και ο ντίζελ 1.6 λτ. i-DTEC αποδίδει 120 ίππους και 300 Nm ροπής.

Δείτε ακόμη: Νέο Honda Jazz και σε έκδοση crossover

Get it on Google Play Download on the App Store