Honda CR-V χωρίς οροφή με αδιάβροχο εσωτερικό

Η Honda παρουσίασε σήμερα το νέο της δημιούργημα το οποίο δεν είναι άλλο από το εικονιζόμενο CR-V το οποίο δεν έχει οροφή. Όπως βλέπετε η Honda θέλησε να μας δείξει πόσο απλό ήταν να κατασκευάσει το νέο της μοντέλο, απλώς με την αφαίρεση της οροφής από το αυτοκίνητο και των κολόνων στη μέση και πίσω. Δυστυχώς η Honda δεν δημοσιοποίησε φωτογραφίες από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, να δούμε πως είναι τα φώτα του.

Δείτε ακόμη: Δοκιμάζουμε 7 νέα «hot» SUV βενζίνης και ντίζελ

Το αυτοκίνητο αρχικά θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά με βενζινοκινητήρα, τετρακίνηση και αυτόματο κιβώτιο, όμως δεν θα έχει καθόλου οροφή. Ούτε καν μαλακή για να κλείνει και να καλύπτει την καμπίνα και τους επιβάτες σε περίπτωση βροχής. Φωτογραφίες από την καμπίνα δεν υπάρχουν, αλλά υποθέτουμε πως θα είναι ίδιου σχεδιασμού με το κανονικό CR-V αλλά με αδιάβροχα υλικά. Αδιάβροχα όμως θα πρέπει να είναι και τα ρούχα των επιβατών του… εκτός αν έχουν μαζί τους ομπρέλες (ελπίζουμε να είναι μέρος του στάνταρ εξοπλισμού).

Διαβάστε επίσης: Νέο Toyota RAV4: Και υβριδικό με τρία μοτέρ (+videos)

Σύμφωνα με τους τεχνικούς της Honda η ακαμψία του αυτοκινήτου έχει… μειωθεί κατά 100% και είναι μη οδηγήσιμο αφού είναι το λιγότερο, επικίνδυνο… Καλή η προσπάθεια Honda να μας ξεγελάσεις αλλά του χρόνου την πρωταπριλιά βρες κάτι καλύτερο!

Get it on Google Play Download on the App Store