Πλήρης ανανέωση στο εσωτερικό του νέου Honda CR-V

Το νέο CR-V απέχει μερικές εβδομάδες από το λανσάρισμά του, με τη Honda να μας έχει ήδη δώσει teaser από το εξωτερικό του αυτοκινήτου. Για το εσωτερικό, πάντως, οι Ιάπωνες δεν μας κρύβουν πλέον τίποτα, καθώς έδωσαν στη δημοσιότητα την πρώτη επίσημη φωτογραφία από τα ενδότερα του μεσαίου τους SUV.

Ο διάκοσμος της 6ης γενιάς CR-V παρουσιάζεται εντελώς διαφορετικός σε σχέση με το σημερινό, υιοθετώντας ευθείες γραμμές και τοποθετώντας την οθόνη αφής του infotainment στην κορυφή του ταμπλό. Ουδεμία σχέση με την εικόνα που συναντάμε στο CR-V MK5, με την οθόνη στο μέσο του ταμπλό, την κεντρική κονσόλα επικλινή, τα χειριστήρια κιβωτίου-χειρόφρενου στο ταμπλό και τη διάταξη των αεραγωγών στο τυπικό «1-2-1».

Όσο διαφορετικό είναι σε σχέση με το μοντέλο που αντικαθιστά, τόσο ίδιο είναι με το νέο Civic. Πρακτικά μιλάμε για πανομοιότυπη διαρρύθμιση, με τις μόνες διαφορές να εντοπίζονται στην τοποθέτηση του επιλογέα (δεξιά στο CR-V, με τα κουμπιά στα αριστερά) και των ποτηροθηκών (μπροστά εδώ, αντί για δεξιά στο Civic).

Αναφορικά με τα μηχανικά μέρη, η Honda κρατάει ακόμα κλειστά τα χαρτιά της, ωστόσο κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε τα μηχανικά σύνολα του καινούργιου Civic. Στην Ευρώπη, δηλαδή, «κλειδώνει» η αποκλειστική παρουσία του υβριδικού συστήματος e:HEV, που συνδυάζει έναν 2.0λτ. ατμοσφαιρικό τετρακύλινδρο κύκλου Attkinson με δυο ηλεκτρικά μοτέρ για συνδυαστική απόδοση 184 ίππων και 315 Nm. Περισσότερα νέα θα έχουμε στις 12 Ιουλίου, όταν η Honda θα δώσει εκ νέου πληροφορίες για το Civic MK6.

Get it on Google Play Download on the App Store