Πρώτη εμφάνιση του νέου Honda Jazz

Η Honda παρουσίασε την πρώτη εικόνα του ολοκαίνουργιου Jazz, που θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου, στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Honda Civic 1.0 VTEC Turbo 126 PS

Όπως αναφέρει η Honda, το νέο Jazz είναι πλήρως ανασχεδιασμένο και δίνει μεγάλη έμφαση στους επιβάτες του, ενώ θα ανεβάσει και άλλο τα επίπεδα στους τομείς των ανέσεων και της απόλαυσης του οδηγού. Για πρώτη φορά το Jazz θα διατίθεται στην Ευρώπη μόνο με ένα προηγμένο υβριδικό σύστημα κίνησης, το οποίο προσφέρει ένα εξαιρετικό συνδυασμό επιδόσεων και οικονομίας καυσίμου.

Ταυτόχρονα με την παρουσίασή του στο Τόκιο, η Honda θα ανακοινώσει στα μέσα ενημέρωσης στο Άμστερνταμ περισσότερες λεπτομέρειες για το ηλεκτρικό της όραμα «Elecktric Vision» για την Ευρώπη.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Honda Jazz 1.5 i-VTEC 130 PS

Να υπενθυμίσουμε ότι το δεύτερης γενιάς Honda Jazz ήταν διαθέσιμο και με υβριδικό σύνολο συνδυαστικής ισχύος 98 ίππων, αποτελούμενο από ένα κινητήρα βενζίνης 1.3 λτ. 88 ίππων και από ένα ηλεκτρικό μοτέρ 14 ίππων (διαβάστε εδώ τη δοκιμή). Ωστόσο, στο νέο 4ης γενιάς Jazz Hybrid η τεχνολογία θα είναι σημαντικά αναβαθμισμένη.

Get it on Google Play Download on the App Store