Άκρως απειλητικό το νέο Hyundai i30

Η Hyundai, μετά το i20, έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες του νέου i30, το οποίο διακρίνεται για την πολύ πιο επιθετική σχεδίαση και τις επιρροές από το Sonata.

Στην προκειμένη έχουμε να κάνουμε με το N Line, στο οποίο ο προφυλακτήρας προφανώς είναι πολύ πιο δυναμικός από τις κανονικές εκδόσεις. Ωστόσο, η νέα και φαρδύτερη κυψελωτή γρίλια μετά των φώτων ημέρας LED σε σχήμα «V», αποτελούν χαρακτηριστικά όλων των ανανεωμένων i30. Αμφότερες οι σχεδιαστικές πινελιές απορρέουν από το Sonata, κάτι που θα ισχύσει και για τα γραφικά στα πίσω φωτιστικά σώματα, αλλά και τον ανάλογο προφυλακτήρα. Νέα θα είναι και τα σχέδια των ζαντών αλουμινίου, με τη διάσταση να ποικίλει από 16 έως 18 ίντσες.

Δείτε ακόμα: Hyundai i30 1.4 100 PS από 15.140 ευρώ

Στο εσωτερικό οι Κορεάτες δηλώνουν πως παίρνει θέση μπροστά από τον οδηγό ψηφιακός πίνακας οργάνων, ενώ στην κορυφή του ταμπλό η οθόνη αφής αναβαθμίζεται τόσο λειτουργικά, όσο και σε μέγεθος φτάνοντας τις 10,25 ίντσες. Επίσης, τα χρησιμοποιούμενα υλικά γίνονται ακόμα ποιοτικότερα.

Διαβάστε επίσης: Οι τιμές του Hyundai i30 Fastback N στην Ελλάδα

Οι σχεδιαστικές αλλαγές αφορούν όλα τα i30, δηλαδή το Fastback, το Wagon και το κορυφαίο N. Το επίσημο ντεμπούτο είναι προγραμματισμένο για το επερχόμενο Σαλόνι της Γενεύης, τον προσεχή Μάρτιο.

Get it on Google Play Download on the App Store