Ανανεωμένο Hyundai Elantra με πολλές αλλαγές

Η Hyundai παρουσίασε το ανανεωμένο Elantra στην έκτη κατά σειρά γενιά του, το οποίο μπορεί στην Ευρώπη να μη διατίθεται εδώ και πολλά χρόνια, όμως στις Η.Π.Α. είναι ένα δημοφιλές μοντέλο που πωλείται σε πολύ οικονομικές τιμές (από 14.450 δολάρια ή 12.440 ευρώ).

Διαβάστε ακόμη: Βελτιωμένο Hyundai i30 N με 320 ίππους (+video)

Οι αλλαγές που φέρει το ανανεωμένο Hyundai Elantra είναι πάρα πολλές, όπως κυρίως σε σχεδιασμό, τεχνολογία και ασφάλεια. Εξωτερικά υιοθετεί μια νέα πιο αιχμηρή σχεδιαστική φιλοσοφία, όπου κυριαρχούν τα τριγωνικά φωτιστικά σώματα, η μεγάλη οκταγωνική μάσκα, οι έντονα ανάγλυφοι προφυλακτήρες και η αεροτομή στο τελείωμα του πίσω καπό. Στο εσωτερικό ξεχωρίζει η ανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα, το νέο τιμόνι και πίνακας οργάνων και οι νέου σχεδιασμού αεραγωγοί.

Στον εξοπλισμό του ανανεωμένου Elantra (από τη δεύτερη έκδοση και άνω) τοποθετείται το σύστημα ασφαλείας SmartSense, το οποίο περιλαμβάνει τα συστήματα αποφυγής μετωπικής πρόσκρουσης, διατήρησης του οχήματος στη λωρίδα του, προειδοποίηση οχημάτων στα τυφλά σημεία και προειδοποίηση του οδηγού για κόπωση. Επιπλέον, εφοδιάζεται με το πιο σύγχρονο σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 8 ιντσών και με σύστημα ασύρματης φόρτισης κινητού τηλεφώνου.

Διαβάστε ακόμη: Γνωρίζετε τι συμβολίζει το σήμα της Hyundai;

Το ανανεωμένο Hyundai Elantra περιλαμβάνει τρία μηχανικά σύνολα βενζίνης. Τον 2.0 λτ. MPI ισχύος 147 ίππων και 179 Nm ροπής και τους υπερτροφοδοτούμενους 1.4Τ με 128 ίππους και 212 Nm ροπής και τον ισχυρότερο 1.6Τ απόδοσης 201 ίππων και 264 Nm ροπής.

Get it on Google Play Download on the App Store