Αυτό είναι το νέο Hyundai i20

Τα πρώτα σκίτσα του νέου i20 αποκάλυψε η Hyundai, το οποίο θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα τον ερχόμενο Μάρτιο, στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης και η διάθεσή του θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο. Θα φέρει πλήρως αλλαγμένο σχεδιασμό και θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο της μάρκας στην Ευρώπη με την σχεδιαστική γλώσσα «Sensuous Sportiness».

Δείτε ακόμη: Τι συμβολίζει το σήμα της Hyundai;

Η Sensous Sportiness χαρακτηρίζεται από την αρμονία ανάμεσα σε τέσσερα βασικά στοιχεία: αναλογία, αρχιτεκτονική, στυλ και τεχνολογία. Ο σκοπός αυτής της σχεδιαστικής κατεύθυνσης είναι να φέρει την ενστικτώδη ομορφιά στα οχήματα Hyundai, δημιουργώντας συναισθηματική αξία και δίνοντάς τους μια ξεχωριστή εμφάνιση.

Δείτε ακόμη: Ήρθε το νέο Hyundai i10 με τιμή από 11.190 ευρώ

Οι πρώτες εικόνες που βλέπετε δείχνουν ότι το ολοκαίνουργιο i20 θα είναι πιο σπορτίφ και δυναμικό. Η μεγάλη μάσκα στο μπροστινό μέρος που τρέχει οριζόντια προς τα πλάγια έχει ως αποτέλεσμα να ενισχύει το πλατύ και χαμηλό αμάξωμα. Επίσης, τα τριγωνικά φωτιστικά σώματα τονίζουν το επιθετικό εμπρός μέρος του αυτοκινήτου. Έντονα νεύρα υπάρχουν στα πλαϊνά, ενώ πίσω τα αιχμηρά φανάρια ενώνονται με το κρύσταλλο της πόρτας του χώρου αποσκευών.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Hyundai i20 1.0 T-GDI 100 PS

Για το εσωτερικό η Hyundai αναφέρει ότι και αυτό είναι εντελώς νέο. Το ταμπλό καλύπτεται από οριζόντιες λεπίδες και οι λείες επιφάνειες εντείνουν το πλάτος του εμπρός μέρους. Επίσης, για πρώτη φορά θα διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών, μαζί με μια οθόνη στην κονσόλα επίσης 10,25 ιντσών.

Get it on Google Play Download on the App Store