Ένα Hyundai χωρίς οροφή, πόρτες και παράθυρα!

Για την έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, η Hyundai ετοιμάζει μία σειρά από νέα μοντέλα, με τα οποία φιλοδοξεί να κλέψει τις εντυπώσεις και να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού. Μεταξύ αυτών θα βρεθεί και ένα ιδιαίτερο πρωτότυπο ονόματι Kite, το οποίο όμως δεν είναι αποκλειστικά δικό της δημιούργημα.

Δείτε ακόμη: Νέα Mercedes-AMG G 63 με 585 ίππους

Και αυτό γιατί για την δημιουργία του Hyundai Kite το ευρωπαϊκό κέντρο σχεδιασμού της μάρκας συνεργάστηκε με το ευρωπαϊκό ινστιτούτο σχεδίασης Istituto Europeo di Design (IED) το οποίο έχει την έδρα του στο Τορίνο της Ιταλίας.

Το δύο σχεδιαστικά κέντρα λοιπόν, συνεργάστηκαν για τον σχεδιασμό του ιδιαίτερου πρωτότυπου που ακούει στο όνομα Kite και αποτελεί ένα παντός εδάφος ηλεκτροκίνητο όχημα, χωρίς οροφή, γυάλινες επιφάνειες και πόρτες. Το συνολικό μήκος του είναι 3.745 χλστ. με το μήκος του μεταξόνιού του να είναι στα 2.580 χλστ.

Διαβάστε επίσης:Κόπια της νέας BMW Z4 η νέα Toyota Supra;

Η διθέσια καμπίνα με τα καθίσματα της Sabelt είναι αδιάβροχη, χωρίς πάντως να έχουν γίνει περισσότερες πληροφορίες γνωστές. Υπομονή λοιπόν μέχρι τα επίσημα αποκαλυπτήρια του αυτοκινήτου τον ερχόμενο Μάρτιο. Μέχρι τότε ας αρκεστούμε στα δύο σκίτσα πιο πάνω.

Get it on Google Play Download on the App Store