Hyundai Staria Lounge με στάνταρ ψυγείο και ντουζιέρα!

Το πιο εκδρομικό minivan παρουσίασε η Hyundai, με τη μορφή του Staria Lounge Camper. Ενός αυτοκινήτου σχεδιασμένου για διακοπές και εξορμήσεις, πλήρως εξοπλισμένο με όλες τις ανέσεις που θα μπορούσε να βρει κάποιος σε ένα καλοβαλμένο ενοικιαζόμενο δωμάτιο.

Το Lounge Camper καταρχάς διατίθεται σε 4θέσια ή 11θέσια διάταξη. Από εκεί και πέρα, διαθέτει ηλεκτρικά πτυσσόμενη τέντα στην οροφή και στρώμα αέρα, ψυγείο 36 λίτρων, κουζινάκι, νεροχύτη, αναδιπλούμενο τραπέζι, ενσωματωμένα ράφια, χημική τουαλέτα, μίνι ντουζιέρα και νιπτήρα. Στο πίσω μέρος υπάρχουν παροχές ενέργειας, για την τροφοδότηση εξωτερικών συσκευών, ενώ δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε ούτε για τα κουνούπια καθώς το Staria διαθέτει στάνταρ σίτα!

Την κίνηση του κορεατικού «τροχόσπιτου» αναλαμβάνουν δυο κινητήρες, μοιρασμένοι σε βενζίνη και ντίζελ. Η αμόλυβδη δίνει ζωή σε έναν ατμοσφαιρικό V6 3.5 λίτρων, απόδοσης 272 ίππων και 331 Nm, που συνεργάζεται αποκλειστικά με 8άρι αυτόματο κιβώτιο. Το πετρέλαιο κυλά στο κύκλωμα ενός 2.2λτ. τετρακύλινδρου, με ισχύ 177 ίππων και 430 Nm, προσφέροντας την επιλογή και 6τάχυτου μηχανικής μετάδοσης. Διαθέσιμο είναι και το σύστημα τετρακίνησης HTRAC, όπως επίσης διάφορα πακέτα εξοπλισμού. Αναλόγως περίπτωσης, διαμορφώνεται και η τιμή. Το Staria Lounge Camper 11 ξεκινά στην Κορέα από τα 49,47 εκατ. γουόν (37.000 ευρώ), την ώρα που το πολυτελέστερο Camper 4 (11θέσιο και 4θέσιο αντίστοιχα) εκκινεί από τα 68,58 εκατ. γουόν (51.300 ευρώ).

Get it on Google Play Download on the App Store