Μπλακ-άουτ με το νέο Hyundai Santa Cruz Night

Η μόδα με τις «σκοτεινές» εκδόσεις καλά κρατεί και η Hyundai δεν έχει κανένα λόγο να μην την εφαρμόσει, σε ένα από τα πιο θελκτικά σε θέμα σχεδίασης μοντέλα της. Κάπως έτσι προέκυψε η ειδική έκδοση Night, για το Santa Cruz.

Βασίζεται στην έκδοση SEL Activity, κάτι που σημαίνει πως -μεταξύ άλλων- διαθέτει 20άρες ζάντες. Τόσο αυτές, όσο το αμάξωμα, η μάσκα, τα καλύμματα των καθρεπτών, οι χειρολαβές και τα σκαλοπάτια (ειδικά σχεδιασμένα για το Night) βάφονται φυσικά σε μαύρο χρώμα, όπως και το σήμα της Hyundai στη μάσκα. Από το εσωτερικό δεν έχουμε εικόνα, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε μαύρες δερμάτινες επενδύσεις και υπερπλήρη εξοπλισμό, με την οθόνη των 10,25 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων σε κεντρικό ρόλο.

Μηχανικά, το Santa Cruz Night αξιοποιεί τον κορυφαίο κινητήρα της γκάμας και το σύστημα τετρακίνησης. Ο 2.5άρης τετρακύλινδρος τούρμπο αποδίδει 285 ίππους και 421 Nm, τροφοδοτώντας όλους τους τροχούς μέσω 8τάχυτου αυτόματου κιβωτίου. Επιδόσεις ακόμα δεν ανακοινώνουν οι Κορεάτες, οι οποίοι συν τοις άλλοις είναι και μετριόφρονες, περνώντας «στα ψιλά» ότι η ισχύς πήρε 10 άλογα (σε όλες τις εκδόσεις) από όταν λανσαρίστηκε το αυτοκίνητο, πέρσι. Η έκδοση Night ξεκινά στις Η.Π.Α. από τις 35.810 δολάρια (35.511 ευρώ), ή 3.250 δολάρια παραπάνω από την SEL Activity όπου βασίζεται (32.560 δολάρια/32.288 ευρώ).

Get it on Google Play Download on the App Store