Νέο Hyundai i30 N Line (+video)

Η Hyundai διευρύνει την γκάμα των «N» μοντέλων της, αυτή τη φορά με μία έκδοση N Line. Ο λόγος για το Hyundai i30 N Line το οποίο είναι το πρώτο μοντέλο της μάρκας στην Ευρώπη ως N Line και η διαφορά του με τις εκδόσεις N είναι πως δεν είναι N

Δείτε ακόμη: Hyundai i30 N ρίχνει καρότσες σε VW Golf GTI (+video)

Αυτό σημαίνει πως έχουμε να κάνουμε με μία σπορ έκδοση η οποία τονίζει την εμφάνιση και το στήσιμο του αυτοκινήτου αλλά κάτω από το καπό δεν έχει τους 275 ίππους των κανονικών N εκδόσεων.

Συγκεκριμένα, το Hyundai i30 N Line εξοπλίζεται με δύο μοτέρ. Είτε το 1.4 λτ. βενζίνης, το οποίο αποδίδει 140 ίππους ή το 1.6 CRDi πετρελαίου με τους 136 ίππους. Και στις δύο περιπτώσεις συνοδεύεται από ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών (πρώτη φορά διαθέσιμες στο πεντάθυρο i30), διπλή απόληξη εξάτμισης και ειδικά σήματα στα εμπρός φτερά. Αλλαγές υπάρχουν και στο εσωτερικό, στο οποίο πλέον κυριαρχούν τα σπορ καθίσματα με σουέντ επένδυση, το δερμάτινο σπορ τιμόνι, τα μεταλλικά πεντάλ και ο επιλογέας ταχυτήτων N.

Διαβάστε επίσης: Οι τιμές του Hyundai i30 N στην Ελλάδα

Οι αλλαγές όμως, σύμφωνα με την Hyundai, δεν περιορίζονται αποκλειστικά στο αισθητικό κομμάτι, καθώς το i30 N Line έχει να επιδείξει νέα ρύθμιση στην ανάρτηση η οποία αναδεικνύει τα δυναμικά οδικά χαρακτηριστικά του και τα φρένα του είναι μεγαλύτερα εμπρός. Ας το απολαύσουμε στο video που ακολουθεί πιο κάτω.

Get it on Google Play Download on the App Store