Νέο Hyundai Tucson Sport με έως 204 άλογα

Το Hyundai Tucson, το οποίο παρουσιάστηκε ανανεωμένο και με αρκετές αλλαγές πριν από ενάμιση περίπου χρόνο, κάνει την εμφάνισή του στην έκδοση Sport με αισθητικές αλλά και μηχανικές εργοστασιακές βελτιώσεις.

Δείτε ακόμη: Οι τιμές του νέου υβριδικού ντίζελ Hyundai Tucson

Εξωτερικά, την πιο δυναμική του εμφάνιση τονίζουν διάφορα πρόσθετα και νέα στοιχεία, όπως είναι το ειδικά σχεδιασμένο body kit, το οποίο περιλαμβάνει εμπρός προφυλακτήρα με σπόιλερ, προσθήκες στα μαρσπιέ και πίσω προφυλακτήρα με διαχύτη και τέσσερις οβάλ απολήξεις της εξάτμισης. Την πιο αθλητική του εμφάνιση συμπληρώνουν με την σειρά τους και οι μαύρες 19 ιντσών ζάντες αλουμινίου.

Το εσωτερικό του Hyundai Tucson Sport ξεχωρίζει από την επένδυση που θυμίζει ανθρακόνημα στο εμπρός τμήμα του ταμπλό και τον πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό με τα δερμάτινα καθίσματα, την πανοραμική ηλιοροφή, το σύστημα πολυμέσων με την οθόνη αφής των 7 ιντσών, την κάμερα οπισθοπορείας και όλα τα γνωστά στοιχεία ανέσεων και ασφαλείας.

Δείτε ακόμη: Πόσο κάνει το κορυφαίο SUV της Hyundai;

Για την κίνηση του Hyundai Tucson Sport υπάρχει ένα μηχανικό σύνολο βενζίνης και ένα πετρελαίου. Ο 1.6 T-GDI κινητήρας βενζίνης με αρχική απόδοση 177 ίππων και 265 Nm ροπής, αποδίδει μετά τις αναβαθμίσεις της Hyundai 204 ίππους και 300 Nm ροπής, ενώ η δύναμη περνάει στους εμπρός τροχούς μέσω 6τάχυτου μηχανικού κιβωτίου. Ο ντίζελ 2.0 λτ. CRDi συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και αποδίδει 204 ίππους και 460 Nm ροπής.

Το Tucson Sport έχει πολύ συγκεκριμένο κοινό, αφού προορίζεται μόνο για την αγορά της Νοτίου Αφρικής, όπου πωλείται σε τιμές που ξεκινούν από 654.900 ραντ το 1.6 T-GDI (41.420 ευρώ). και από 664.900 ραντ το 2.0 λτ. CRDi (42.052 ευρώ).

Δείτε ακόμη: Νέο Hyundai Tucson N Line με έως 185 άλογα (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store