Νέο ηλεκτρικό Hyundai αναβιώνει το Pony!

Ένα νέο πρωτότυπο μοντέλο θα παρουσιάσει η Hyundai στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (10-22 Σεπτεμβρίου 2019), το οποίο αποτελεί συμβολικό ορόσημο για τον σχεδιασμό των μελλοντικών ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Το Hyundai『45』όπως είναι η ονομασία του, είναι εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ’70 και ειδικότερα από το πρώτο μοντέλο της, το Pony.

Δείτε ακόμη: Νέο Hyundai Grand i10 Nios με €6.280 στην Ινδία

Από τη μοναδική φωτογραφία διακρίνεται το χυτό τελείωμα του πίσω άκρου, όπου το παρμπρίζ και το καπό ακολουθούν την ίδια κλίση (όπως στο πρώτο Pony), ενώ το οριζόντιο πλαίσιο των φωτιστικών σωμάτων έχει δώσει τη θέση του σε μια μπάρα LED.

Το νέο πρωτότυπο δίνει έμφαση στην καθοδηγούμενη από το μέλλον σχεδιαστική κατεύθυνση, ενώ ταυτόχρονα εξερευνά την εξέλιξη της σχεδίασης της «Sensuous Sportiness» της Hyundai. Το «Sensuous» αντιπροσωπεύει τις ενισχυμένες συναισθηματικές αξίες που μπορούν να ζήσουν οι πελάτες μέσω του σχεδιασμού και το «Sportiness» θα εφαρμόσει αυτές τις αξίες μέσω καινοτόμων λύσεων κινητικότητας.

Δείτε ακόμη: 50 χρόνια εξέλιξης της Hyundai σε δύο λεπτά (+video)

Η Hyundai θα παρουσιάσει διάφορες μελλοντικές καινοτομίες στην τεχνολογία των οχημάτων και την ενσωμάτωση των εφαρμογών του τρόπου ζωής για να απεικονίσει το STYLE SET FREE.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για το Hyundai『45』ωστόσο θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών.

Δείτε ακόμη: Πιο σκληροπυρηνικό Hyundai i30 N Project C

Get it on Google Play Download on the App Store