Νέο κορυφαίο SUV Hyundai Palisade με 8 θέσεις

Η Hyundai ανακοίνωσε την παρουσίαση του νέου SUV μοντέλου της με την ονομασία «Palisade», το οποίο θα αποτελέσει και τη ναυαρχίδα της μάρκας στη δημοφιλή αυτή κατηγορία. Η ονομασία του συσχετίζεται από το Pacific Palisades, μια όμορφη και εύπορη παραθαλάσσια περιοχή στη νότια Καλιφόρνια, με μεγάλα πάρκα, δρόμους για πεζοπορία και ποδήλατο και με εκπληκτική θέα.

Δείτε ακόμη: Hyundai – Kia: Ετοιμάζουν ηλιοροφή και καπό με ηλιακές κυψέλες

Το μελλοντικό μεγάλο SUV Hyundai Palisade θα διαθέτει τολμηρή και στιλάτη εξωτερική εμφάνιση και θα αποπνέει σιγουριά και ασφάλεια, στοιχεία που είναι σημαντικά στο οικογενειακό κοινό όπου θα απευθύνεται. Παράλληλα, θα διαθέτει πολύ ευρύχωρο εσωτερικό για μετακινήσεις έως 8 επιβατών και ένα πρακτικό χώρο αποσκευών. Φυσικά θα είναι εφοδιασμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και των συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού.

Η πρεμιέρα του θα γίνει στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες στις 28 Νοεμβρίου. Το Hyundai Palisade θα ξεκινήσει τη διάθεση στην αγορά των Η.Π.Α το καλοκαίρι του 2019.

Προς το παρόν η Hyundai δεν έχει ανακοινώσει κάποιο άλλο στοιχείο ή φωτογραφία για το κορυφαίο SUV μοντέλο της, ωστόσο αναμένεται να είναι εντυπωσιακό σε κάθε επίπεδο.

Δείτε ακόμη: Νέο Hyundai i30 Fastback N Line

Get it on Google Play Download on the App Store