Νέο σπορτίφ σεντάν Hyundai LAFESTA

H Hyundai αποκάλυψε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνο το νέο μοντέλο της LAFESTA, το οποίο σύμφωνα με τη μάρκα είναι ένα σπορτίφ σεντάν αυτοκίνητο στρατηγικής σημασίας για την αγορά της Κίνας.

Δείτε ακόμη: Ανανεωμένο Hyundai i20 με πρωτιές! (+video)

Το νέο Hyundai LAFESTA (η ονομασία του σημαίνει «Φεστιβάλ») έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιήσει τις δυναμικές απαιτήσεις της γενιάς της δεκαετίας του ΄80 και του ’90 και διαθέτει νέα σχεδιαστικά στοιχεία. Προς το παρόν όμως η Hyundai έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες μόνο από το εμπρός μέρος του αυτοκινήτου με την ενδιαφέρουσα αισθητική. Χαρακτηριστικά του γνωρίσματα αποτελούν η πολύ μεγάλη μάσκα, τα λεπτά LED φωτιστικά σώματα, τα φώτα ημέρας LED στον ανάγλυφο προφυλακτήρα, το χαμηλό ρύγχος και τα έντονα νεύρα στο καπό και στα πλαϊνά. Επίσης, η Hyundai αναφέρει έχει διαθέτει κορυφαίες τεχνολογίες, όλα τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού και ρευστό σχεδιασμό τύπου κουπέ.

Για την κίνησή του θα υπάρχει το turbo μηχανικό σύνολο βενζίνης 1.6 λτ. GDi συνδυασμένο με 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Το εσωτερικό του είναι εστιασμένο στον οδηγό και διαθέτει πολύ καλή εργονομία και ποιότητα κατασκευής. Περισσότερα στοιχεία θα ανακοινώσει η Hyundai αργότερα μέσα στο έτος όταν ξεκινήσει το λανσάρισμα του LAFESTA στη μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτων στον κόσμο, την Κίνα.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Hyundai i30 Fastback 1.0 T-GDI 120 PS

Get it on Google Play Download on the App Store