Ο Spiderman βολτάρει με Hyundai (+video)

Για ποιο λόγο μπορεί να χρειάζεται αυτοκίνητο ο Spiderman για τις μετακινήσεις του; Ο άνθρωπος-αράχνη έχει τους ιστούς του και «οργώνει» την πόλη αφ’ υψηλού, αλλά χρειάζεται κτήρια για να μπορεί να κρεμαστεί. Δίχως να ξεχνάμε, βέβαια, πως φίλοι και οικογένειά του δεν διαθέτουν υπερδυνάμεις. Εδώ μπαίνουν τα Hyundai.

Η κορεατική φίρμα έχει μπει δυναμικά στις χορηγίες του Χόλιγουντ, καθώς μετά το «Snake Eyes: G.I. Joe Origins» συμμετέχει στο τιτάνιο franchise της Marvel. H συνεργασία της Hyundai με τη Marvel είχε πρωτο-υλοποιηθεί με το Kona Iron Man Edition, προ τριετίας, αλλά με ελάχιστη εμφάνιση του αυτοκινήτου σε κάποια ταινία. Τα Ioniq 5 και Tucson αντίθετα, εμφανίζονται κανονικότατα στα πλάνα και με τους πρωταγωνιστές του «Spiderman: No Way Home» είτε πίσω από το τιμόνι, είτε πέριξ των αυτοκινήτων. Χαρακτηριστικό το καρέ από τη σκηνή, όπου ο κολλητός του Πίτερ Πάρκερ τον «μαζεύει» από το δρόμο με το Ioniq 5, σε ένα σουρεάλ στιγμιότυπο με τον Spiderman να πηγαίνει «ποδαράτο» και με τη σάκα στην πλάτη.

Σε άλλη φάση της ταινίας, βλέπουμε τον Πίτερ Πάρκερ (κατά κόσμον Τομ Χόλαντ) δίπλα στο Tucson. Πέρα από την ενεργή συμμετοχή στις λήψεις του σκηνοθέτη, τα δυο μοντέλα εμφανίζονται και σε μερικές ιδιαίτερα καλαίσθητες αφίσες στα πλαίσια του προωθητικού πλάνου της ταινίας. Στα ίδια πλαίσια, το ανάλογο video μικρής διάρκειας που δείχνει τον Spidey και τον Νεντ (Τζέικομπ Μπάταλον) στο Ioniq 5 να ταξιδεύουν, λογικά προς Νέα Υόρκη, διαφημίζοντας παράλληλα την αυτονομία των 300 μιλίων (482 χλμ.) του Ioniq 5.

Ένα clip 30 δευτερολέπτων θα κυκλοφορήσει αργότερα και με το Tucson, με την παγκόσμια πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου φίλμ της Marvel να τοποθετείται στις 17 Δεκέμβρη.

Get it on Google Play Download on the App Store