Πρώτη αποκάλυψη του Hyundai i30 Fastback N

Η Hyundai βρίσκεται στα τελικά στάδια εξέλιξης του νέου σπορ μικρομεσαίου μοντέλου της i30 Fastback N, το οποίο δοκιμάζεται σκληρά στο τεχνικό κέντρο της μάρκας στο Nürburgring αλλά και σε διάφορους δημόσιους δρόμους της Ευρώπης. Προς το παρόν η Hyundai έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του i30 Fastback N με έντονο καμουφλάζ στο αμάξωμα, ωστόσο κάποιες λεπτομέρειες είναι ευδιάκριτες και αναμένεται να υιοθετούνται στοιχεία από το χάτσμπακ i30 N.

Δείτε ακόμη: Με το Hyundai i30 N στην πίστα των Μεγάρων

Μερικές από αυτές είναι το σπόιλερ στον εμπρός προφυλακτήρα με τους τονισμένους αεραγωγούς, οι ποδιές στα μαρσπιέ, η ίδιες ζάντες αλουμινίου και ο διαχύτης στον πίσω προφυλακτήρα με τις δύο οβάλ απολήξεις της εξάτμισης. Παράλληλα στο πίσω άκρο με την έντονη κλίση στο τελείωμά του φαίνεται να σχηματίζεται μια πιο έντονη αεροτομή.

Για την κίνηση του i30 Fastback N θα υπάρχει ο 2λιτρος T-GDI με τους 250 ή 275 ίππους και με ροπή 353 Nm ή 378 Nm για λίγα δευτερόλεπτα με overboost. Το μοτέρ αυτό στο i30 hatchback το οποίο οδηγήσαμε (με τους 275 ίππους) στην πίστα των Μεγάρων ξεχωρίζει για τον σπορ ήχο του, τη γραμμική του απόδοση και τις ταχύτατες επιδόσεις που προσφέρει (0-100 χλμ./ώρα σε 6,1 δευτερόλεπτα). Επιπλέον, όπως και το 5θυρο i30 N, έτσι και το i30 N Fastback θα εξοπλίζεται με πολλές επιλογές διαμόρφωσης οδήγησης, με Launch Control, με ηλεκτρονικά ελεγχόμενες αναρτήσεις κ.λπ.

Δείτε ακόμη: Νέο Hyundai i30 N Line (+video)

Περισσότερες πληροφορίες για το i30 Fastback N θα ανακοινώσει η Hyundai αργότερα φέτος, κοντά στην παρουσίασή του.

Get it on Google Play Download on the App Store