Θα κάψει καρδιές το Hyundai Elantra N

Μετά από teasers και renderings ήρθε επιτέλους η ώρα για τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του Hyundai Elantra N, που αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μοντέλα της γρήγορης γκάμας του Κορεάτη κατασκευαστή.

Το μικρομεσαίο σεντάν έχει ήδη παρουσιαστεί σε έκδοση N Line, όμως τα πρωτότυπα που γυρνάνε στο Nurburgring δεν άφηναν αμφιβολία για την εξέλιξη κανονικότατης έκδοσης N. Η επιβεβαίωση έρχεται μέσα από δυο εικόνες που δημοσίευσε η Hyundai, φανερώνοντας τις 19άρες ζάντες και τμήμα από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Τους περίτεχνους και πολυάκτινους τροχούς πλαισιώνουν δυο χορταστικές μπούκες εκατέρωθεν του διαχύτη, συνοδεία της κυρτής αεροτομής στην πόρτα του πορτμπαγκάζ. Το εμπρός μέρος δεν αποκαλύπτεται ακόμα, αλλά βάσει παλαιότερων επίσημων φωτογραφιών με καμουφλάζ γνωρίζουμε πως ο επιθετικός προφυλακτήρας με τους ευμεγέθεις αεραγωγούς δίνει το στίγμα.

Για την κίνηση του Elantra N θα φροντίζει ο συνδυασμός που συναντάμε και στο i30 N, ήτοι 2λιτρος T-GDI 275 ίππων και 6άρι χειροκίνητο ή 8άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Μικρότερη έκδοση 250 ίππων δεν αποκλείεται, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια σχετική πληροφορία από πλευράς Hyundai. Ούτε για την ημερομηνία της πρεμιέρας έχουμε κάτι, πέρα από τη δήλωση των Κορεατών πως θα ανακοινώσουν περισσότερες λεπτομέρειες εντός των προσεχών εβδομάδων.

Get it on Google Play Download on the App Store