Ιδού η νέα Mercedes CLA

Εντός ολίγων ωρών αναμένεται να γίνει η επίσημη παρουσίαση της νέας Mercedes CLA, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της CES στο Las Vegas, αλλά μια πρώτη διαρροή φωτογραφιών μας δίνει την νέα εικόνα της CLA.

Πριν από το επίσημο ντεμπούτο, είχαμε διαρροή φωτογραφιών που αποκαλύπτουν την νέα εικόνα του τετράθυρου κουπέ μοντέλου της Mercedes. Με την πρώτη ματιά δεν φαίνονται να υπάρχουν μεγάλες διαφορές συγκριτικά με το απερχόμενο μοντέλο, μιας και οι σχεδιαστές αποφάσισαν να διατηρήσουν την συνταγή της επιτυχίας στην εμφάνιση της CLA, βελτιώνοντας την όμως στα σημεία.

Δείτε ακόμη: Νέο teaser video για τη νέα Mercedes CLA

Η νέα CLA συγκεντρώνει τα βλέμματα στο εμπρόσθιο μέρος και ειδικά με τα αιχμηρά φωτιστικά της σώματα, ενώ η όλη σιλουέτα της, φαίνεται αρκετά πιο κομψή και ραφιναρισμένη. Προς το παρόν δεν έχουν δημοσιοποιηθεί οι ακριβείς διαστάσεις της, αλλά τα πρώτα στοιχεία κάνουν λόγο πως η νέα Mercedes CLA είναι μακρύτερη σε μήκος κατά 48 χλστ., πιο πλατιά κατά 53 χλστ., ενώ έχει χαμηλώσει κατά 2 χλστ., συγκριτικά με το προηγούμενο μοντέλο. Στο πίσω μέρος η πινακίδα έχει τοποθετηθεί χαμηλά στο προφυλακτήρα.

Διαβάστε επίσης: Πρώτο video για το εσωτερικό της νέας Mercedes CLA

Το εσωτερικό προέρχεται κατευθείαν από την A-Class, με την διπλή οθόνη και τους αεραγωγούς που θυμίζουν τουρμπίνες, να δίνουν το «παρών». Όμως στην καμπίνα υπάρχει αναβάθμιση της ποιότητας κατασκευής, ενώ και οι προσφερόμενοι χώροι αναμένονται μεγαλύτεροι, μιας και το μεταξόνιο έχει μεγαλώσει αντίστοιχα.

Το μοντέλο που θα παρουσιαστεί στη CES, θα είναι η CLA 250, η οποία εξοπλίζεται με turbo κινητήρα 2,0 λίτρων, με ισχύ 224 ίππων και 349 Nm ροπής. Την υπόλοιπη κινητήρια γκάμα της νέας Mercedes CLA θα την μάθουμε με το λανσάρισμα του μοντέλου. Η μετάδοση της κίνησης πραγματοποιείται είτε με χειροκίνητο, είτε με αυτόματο κιβώτιο, στους εμπρός ή και στους τέσσερις τροχούς, ανάλογα με την έκδοση.

Υπομονή λίγες ώρες ακόμα για ακόμα περισσότερα στοιχεία!

Get it on Google Play Download on the App Store