Ντεμπούτο για το φρεσκαρισμένο Kia Soul

Η Kia παρουσίασε το μικρό SUV μοντέλο της Soul με αλλαγές κυρίως εξωτερικές, οι οποίες του χαρίζουν μια πιο μοντέρνα και κομψή εμφάνιση ειδικά στο εμπρός τμήμα του. Παράλληλα έγιναν αναβαθμίσεις και στο εσωτερικό του, μαζί και κάποιες τεχνολογικές αναβαθμίσεις.

Στο μπροστινό του τμήμα κύρια αισθητικά γνωρίσματα αποτελούν ο πολύ μεγάλος αεραγωγός στον προφυλακτήρα, όπου ενσωματώνονται τα φώτα ομίχλης. Nέα είναι τα LED φωτιστικά σώματα, όπως και η πολύ λεπτή μάσκα με το καινούργιο λογότυπο της μάρκας. Διαθέσιμα είναι και νέα σχέδια ζαντών αλουμινίου διαμέτρου 17 και 18 ιντσών, ενώ πίσω ξεχωρίζει ο ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας και τα ελαφρώς διαφοροποιημένα φανάρια.

Στο εσωτερικό του φρεσκαρισμένου Soul οι αλλαγές είναι περιορισμένες και αφορούν κάποια χειριστήρια στο τιμόνι. Κυρίαρχα στοιχεία αποτελούν οι πολλές καμπύλες επιφάνειες και η κεντρικά τοποθετημένη οθόνη αφής των 10,25 ιντσών του infotainment. Στην κορυφή της γκάμας τοποθετείται η πιο σπορτίφ έκδοση GT-Line με τον πλούσιο εξοπλισμό σε κάθε επίπεδο.

Το αμερικανικών προδιαγραφών νέο Soul τροφοδοτείται με ένα ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης 2.0 λτ., απόδοσης 147 ίππων στις 6.200 σ.α.λ. και ροπής 179 Nm στις 4.500 σ.α.λ. Για την Ευρώπη δεν έχει γίνει ακόμα ανακοίνωση, ωστόσο θεωρείται βέβαιο ότι θα διατεθεί αποκλειστικά ως αμιγώς ηλεκτρικό E Soul.

Get it on Google Play Download on the App Store