Ανανέωση για το φθηνότερο Lada των 4.900 ευρώ

Η Lada ανανέωσε όλη την σειρά Granta που παρουσιάστηκε το 2011, ενώ πλέον σε αυτή ενσωματώνεται και το Kalina, το οποίο μετονομάστηκε και αυτό σε Granta. H γκάμα των αμαξωμάτων είναι πλήρης, αφού περιλαμβάνει εκδόσεις Sedan, Liftback, Hatchback και Station Wagon.

Δείτε ακόμη: Πωλείται Lada Niva στην τιμή των 35.000 ευρώ!

Το ανανεωμένο μικρομεσαίο μοντέλο της Lada υιοθέτησε σχεδιαστικά στοιχεία από το Vesta και διακρίνεται από τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και φωτιστικά σώματα εμπρός – πίσω, τη νέα μάσκα, τους νέους καθρέπτες, τα καινούργια σχέδια ζαντών αλουμινίου και τη διευρυμένη παλέτα των εξωτερικών αποχρώσεων. Στο εσωτερικό υπάρχουν βελτιωμένα υλικά και μικρές στιλιστικές διαφορές.

Την κίνηση του ανανεωμένου Lada Granta αναλαμβάνουν τα ίδια μηχανικά σύνολα βενζίνης των 1.6 λτ. με απόδοση 87 και 106 ίππους με το πεντάρι μηχανικό κιβώτιο ή με 98 ίππους με το αυτόματο κιβώτιο των τεσσάρων ταχυτήτων.

Το ανανεωμένο Lada Granta ξεκίνησε να παράγεται, ενώ το ντεμπούτο του θα γίνει στα τέλη Αυγούστου στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Ρωσίας. Οι τιμές αναμένεται να ξεκινούν από τα 369.900 ρούβλια (το Sedan), τα οποία ισοδυναμούν με λιγότερα από 4.900 ευρώ.

Δείτε ακόμη: Στην παραγωγή το Lada Vesta Sport

Get it on Google Play Download on the App Store