«Έσκασε» το ανανεωμένο Lada Vesta και με ραντάρ!

Η Lada αποκάλυψε σήμερα τις πρώτες φωτογραφίες και στοιχεία για το σημαντικά ανανεωμένο δημοφιλές μικρομεσαίο της μοντέλο Vesta, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2015. Έκτοτε έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία στη Ρωσία, αποτελώντας ένα από τα δημοφιλέστερα αυτοκίνητα της μεγάλης αυτής αγοράς.

Το εμπρός τμήμα του αμαξώματός του εμφανίζει πιο δυναμική εικόνα, μέσω των ανασχεδιασμένων φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας Full LED, της νέας μάσκας (διαφέρει ανάλογα την έκδοση) και του πιο ακόμα πιο ανάγλυφου προφυλακτήρα. Αντίστοιχες αλλαγές συναντώνται και στο πίσω μέρος του ανανεωμένου Vesta, το οποίο συνολικά δείχνει πιο ενδιαφέρον. Τις αλλαγές συμπληρώνουν οι νέες ζάντες διαμέτρου 16 και 17 ιντσών. Ανάλογα στοιχεία συναντώνται και στο crossover station wagon Vesta SW Cross, με την πιο εκτός δρόμου εμφάνιση.

Κατά την ανάπτυξη του εκσυγχρονισμένου Vesta, δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή σε τεχνολογικές λύσεις πρωτόγνωρες για τη Lada. Η ρωσική φίρμα πραγματοποίησε μια πολύ σημαντική αναβάθμιση των μέσων ασφαλείας του αυτοκινήτου, προσθέτοντάς του αισθητήρες και στους δύο προφυλακτήρες. Αυτοί αποτελούν μέρος του συστήματος ασφαλούς στάθμευσης και του συστήματος παρακολούθησης τυφλού σημείου σε κίνηση.

Για το εσωτερικό του, η Lada, προς το παρόν δεν έδωσε καμία εικόνα. Ωστόσο έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες στο διαδίκτυο, που δείχνουν ψηφιακό πίνακα οργάνων και μεγάλη κάθετη οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό. Καμία επίσημη πληροφορία δεν υπάρχει και για τους κινητήρες. Πριν το facelift πωλούνταν στις αρχικές εκδόσεις με 1.600άρι μηχανικό σύνολο ισχύος 106 ίππων ή 113 ίππων με το αυτόματο κιβώτιο. Λέτε να δούμε τον 1.0 TCe από τη Renault, κάτω από το εμπρός καπό του; Σίγουρα θα ήταν μια μεγάλη έκπληξη, αλλά μάλλον θα ανέβαζε τις τιμές του.

Get it on Google Play Download on the App Store