Νέο και πιο ατίθασο Lada Niva Bronto

Μετά το λανσάρισμα του ανανεωμένου Lada Niva Legend, ήρθε η ώρα της παρουσίασης της ακόμα πιο σκληροτράχηλης έκδοσης του αειθαλούς εκτός δρόμου ρωσικού 4×4, του Bronto. H Avtovaz ανακοίνωσε την έναρξη παραγγελιών του αναβαθμισμένου Niva Bronto, ωστόσο τιμές προς το παρόν δεν έγιναν γνωστές.

Ως βάση χρησιμοποιείται το Niva Legend, αλλά στην κορυφαία έκδοση εξοπλισμού, η οποία περιλαμβάνει air condition, θερμαινόμενα καθίσματα και καθρέπτες. Επίσης, θα είναι προσφέρεται σε δύο μοντέλα, το Luxe και το Prestige.

To Luxe διαθέτει στάνταρ μεταλλικούς προφυλακτήρες, ράγες οροφής, προεκτάσεις στα φτερά και ζάντες 15 ιντσών με χωμάτινα ελαστικά. Το Prestige εξοπλίζεται πρόσθετα με διαφορετική μάσκα και πλαστικούς προφυλακτήρες, προστασία κινητήρα και φώτα ομίχλης. Προαιρετικά μπορούν να προστεθούν διάφορα πιστοποιημένα αξεσουάρ, όπως είναι φωτισμός στην οροφή, καθώς και μια ειδική βαφή καμουφλάζ.

Στο εσωτερικό, το Niva Bronto ενσωματώνει ένα εντελώς νέο πίνακα οργάνων, νέο σύστημα κλιματισμού, πιο άνετα καθίσματα, φέρει βελτιωμένη ηχομόνωση και αρκετές ακόμα στιλιστικές και τεχνικές βελτιώσεις.

Το βασικό πλεονέκτημα του Niva Bronto παραμένει η ικανότητά του να κινείται σε δύσβατα εκτός δρόμου εδάφη, χάρη σε ένα σύστημα τετρακίνησης με κλείδωμα του εμπρός και πίσω διαφορικού, τον ενισχυμένο πίσω άξονα και την επίσης ενισχυμένη ανάρτηση. Ο κινητήρας που το τροφοδοτεί είναι ο γνωστός 1.700άρης των 83 ίππων και 129 Nm ροπής.

Get it on Google Play Download on the App Store