Νέο Lada Niva 5d Ubran California

To αειθαλές Lada Niva (η 4X4) αποκτά μία ακόμα νέα έκδοση σε συνδυασμό με το 5θυρο αμάξωμα, το Ubran California, ειδικά για την αγορά της Γερμανίας. Το εν λόγω μοντέλο είναι εμπνευσμένο από τα κύματα της Καλιφόρνια, γι’αυτό και χαρακτηριστικά εξωτερικά του γνωρίσματα αποτελούν οι μπλε και λευκές ταινίες που υπάρχουν στα πλαϊνά του αμαξώματος και στο εμπρός καπό.

Δείτε και αυτό: To νέο Lada Vesta Sport πιάστηκε στα… πράσα

Ως βάση έχει χρησιμοποιηθεί η πιο πλούσια (για Niva) έκδοση Urban με εξοπλισμό που περιλαμβάνει ABS, ζάντες αλουμινίου, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, υδραυλικό τιμόνι, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και καθρέπτες και προφυλακτήρες στο χρώμα του αμαξώματος.

Την κίνηση του Lada Niva 5d Ubran California αναλαμβάνει ο γνωστός παλιός κινητήρας βενζίνης των 1.7 λτ. Το μηχανικό αυτό σύνολο αποδίδει 83 ίππους και 129 Nm ροπής, επιταχύνει το βάρους 1.425 κιλών αμάξωμα από τα 0-100 χλμ./ώρα σε 19,0 δευτερόλεπτα, η τελική ταχύτητα φτάνει τα 137 χλμ./ώρα, η μεικτή κατανάλωση είναι 9,5 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 είναι 216 γρ./χλμ. Όσο για την τιμή της νέας αυτής έκδοσης του Niva, είναι στα 14.400 ευρώ (στη Γερμανία).

Δείτε και αυτό: Ανανέωση για το φθηνότερο Lada των 4.900 ευρώ

Get it on Google Play Download on the App Store