Πρώτη εμφάνιση της νέας Lamborghini Huracan

H ώρα για την καθιερωμένη ανανέωση έφτασε για την Lamborghini Huracan, η οποία με το κλείσιμο 4 ετών παραγωγής ετοιμάζεται για την φρεσκαρισμένη εκδοχή της – ή την εξέλιξή της, όπως δηλώνουν οι Ιταλοί και υπογραμμίζουν με την ονομασία του 10κύλινδρου supercar τους.

Δείτε ακόμα: Lamborghini-«δαίμονας» πιάνει 413 χλμ./ώρα σε 800 μέτρα! (+video)

Η Huracan Evo, λοιπόν, έκανε την πρώτη της εμφάνιση σε μια φωτογραφία που διέρρευσε στο Διαδίκτυο και απεικονίζει το πίσω μέρος. Το οποίο υιοθετεί αρκετά στοιχεία από την κορυφαία Performante, με εμφανέστερη ομοιότητα την μετακόμιση των απολήξεων της εξάτμισης από τις άκρες του διαχύτη στο μέσο του προφυλακτήρα. Ο διαχύτης με την σειρά του έχει «πάρει» σε διαστάσεις και εμφανίζεται με ακόμα περισσότερα αεροδυναμικά στοιχεία, ακριβώς όπως και στο μοντέλο που κατείχε για λίγο καιρό το ρεκόρ ταχύτερου γύρου στο Nurburgring. Ανάμεσα στα φωτιστικά σώματα -τα οποία πλέον ενώνονται από μια μαύρη φάσα- συναντάμε μια μικρή αεροτομή, ενώ νέας σχεδίασης είναι και οι ζάντες αλουμινίου.

Διαβάστε επίσης: Η μαγεία της ενεργής αεροδυναμικής της Lamborghini σε ένα video

Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε τις επόμενες μέρες, όμως θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η αύξηση της ιπποδύναμης – όπως άλλωστε συμβαίνει σε κάθε ανανέωση μοντέλου από την Sant’Agata. Ο V10 των 5,2 λίτρων αυτή τη στιγμή αποδίδει 580 ίππους στην πισωκίνητη LP580-2, 610 ίππους στην τετρακίνητη LP610-4 και 640 στην κορυφαία Performante. Αν πάρουμε ως μπούσουλα την ανανέωση της Aventador, αναμένουμε την απόδοση να κυμανθεί σε «μια έκδοση πάνω»: δηλαδή η πισωκίνητη να ανέβει στα επίπεδα της τετρακίνητης, η τελευταία σε αυτά της Performante και ο αρχηγός των Huracan αναμένεται να κυμανθεί στα 660 άλογα.

Get it on Google Play Download on the App Store