Επίσημη πρώτη για το νέο Lexus ES (+video)

Η Lexus παρουσίασε και επισήμως το νέο ES, δίνοντας για πρώτη φορά στη δημοσιότητα επίσημες εικόνες και video, από το καινούργιο μοντέλο της. Έτσι, μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα πλέον τις αλλαγές του, αφού μέχρι πρότινος είχαμε περιοριστεί σε teaser εικόνες, που δεν αποκάλυπταν πολλά.

Δείτε ακόμη: Νέα BMW M2 Competition με 410 ίππους (+videos)

Όπως φαίνεται λοιπόν και στην πρώτη αυτή επίσημη φωτογραφία, το νέο Lexus ES έχει ενστερνιστεί πλήρως τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της ιαπωνικής μάρκας. Το αμάξωμα έχει έντονο ανάγλυφο με πολλές νευρώδεις επιφάνειες και ακμές, ενώ η πολύγονη μάσκα κυριαρχεί εμπρός και συνοδεύει τα επιθετικά LED φώτα.

Στο πίσω μέρος, από όσα μπορούμε να δούμε στο video αυτή τη φορά τα φώτα προεξέχουν του αμαξώματος, υπάρχει αρκετό χρώμιο, ενώ έχει τοποθετηθεί και αεροτομή στο πορτμπαγκάζ.

Δυστυχώς, η Lexus δεν συνόδευσε την εικόνα και το video του αυτοκινήτου από επίσημες πληροφορίες για αυτό. Τα μόνα στοιχεία που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι πως το νέο Lexus ES θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα TNGA της Toyota και θα είναι εφοδιασμένο φυσικά με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας όσον αφορά τον εξοπλισμό ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας.

Διαβάστε επίσης: Η κόντρα των supersedan στα 300 χλμ./ώρα (+video)

Η παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Lexus ES θα πραγματοποιηθεί στις 25 Απριλίου κατά την διάρκεια της έκθεσης αυτοκινήτου του Πεκίνου, οπότε και θα μάθουμε τα πάντα για αυτό.

Get it on Google Play Download on the App Store