Νέο Mazda MX-5 RF Sport Black

Η Mazda προσθέτει μία ακόμα περιορισμένης παραγωγής έκδοση στην γκάμα του MX-5, την RF Sport Black. Εξωτερικά, οι λεπτομέρειες που το κάνουν να ξεχωρίζει εντοπίζονται στο μαύρο πίσω σπόιλερ, στις ανθρακί ζάντες αλουμινίου και στο μπλε χρώμα Eternal Blue Mica. Στο εσωτερικό του Mazda MX-5 RF Sport Black υπάρχουν αποκλειστικά πατάκια, διακοσμητικά στο εσωτερικό των μαρσπιέ και πλακέτα στο ταμπλό με την ονομασία του μοντέλου.

Δείτε ακόμη: Βελτιωμένο Mazda3 σκέτη τρέλα!

Την κίνησή του αναλαμβάνει το 2λιτρο μηχανικό σύνολο ισχύος 160 ίππων και 200 Nm ροπής, το οποίο επιταχύνει το 2θέσιο αμάξωμα των 1.120 κιλών από τα 0-100 χλμ./ώρα σε 7,4 δευτερόλεπτα και η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 216 χλμ./ώρα.

Στον εξοπλισμό του MX-5 RF Sport Black περιλαμβάνονται επιπλέον δερμάτινα καθίσματα, αισθητήρες βροχής, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος και αυτόματα φώτα. Επίσης διαθέτει στάνταρ διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και την σκληρή αναδιπλούμενη οροφή που το μετατρέπει από fastback σε κάμπριο σε 13 δευτερόλεπτα.

Το λανσάρισμά του θα ξεκινήσει στη Μ. Βρετανία από τις 28 Μαΐου, όπου θα διατεθεί σε 300 αντίτυπα στην τιμή των 25.695 λιρών (29.310 ευρώ).

Δείτε ακόμη: Να τι γίνεται όταν πατάς συμπλέκτη και αλλάζεις ταχύτητα (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store