Mercedes-AMG GT Coupe 63 S Edition 1 με 639 PS

Οι εκδόσεις Edition 1 είναι ένας τρόπος για τη Mercedes να σηματοδοτήσει και να γιορτάσει την έναρξη της εμπορικής καριέρας των μοντέλων της. Όπως είναι φυσικό η Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé 63 S δεν θα μπορούσε να είναι η εξαίρεση στον παραπάνω κανόνα και πλέον οι Γερμανοί παρουσίασαν την αντίστοιχη έκδοσή της.

Δείτε ακόμη: Δείτε τη μελλοντική Mercedes-AMG A 45 Sedan

Η Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé 63 S 4MATIC+ Edition 1 όπως είναι η πλήρης ονομασία του τετράθυρου θηρίου των 639 ίππων, θα είναι διαθέσιμη ακριβώς για έναν χρόνο και έχει μία σειρά από χαρακτηριστικά τα οποία την διαφοροποιούν από τις υπόλοιπες εκδόσεις και την κάνουν μοναδική. Εξωτερικά εφοδιάζεται με το αεροδυναμικό πακέτο της AMG, έχει ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών και το ματ χρώμα της είναι ειδικό για την περίσταση και ονομάζεται Graphite Grey Metallic.

Το εσωτερικό έχει και αυτό με τη σειρά του τις απαραίτητες αλλαγές, προκειμένου να διαφοροποιηθεί από αυτό των υπόλοιπων μοντέλων. Τα καθίσματα είναι AMG Performance, με αποκλειστικό Nappa δέρμα σε διχρωμία Magma Grey και μαύρο, ενώ AMG είναι το τιμόνι και τα πατάκια, με το παζλ να ολοκληρώνεται από τις ενθέσεις ανθρακονημάτων στο ταμπλό. Όποιος το επιθυμεί μπορεί να προσθέσει στο αυτοκίνητο το AMG Night Package, το AMG Exterior Carbon-Fibre Package 2, το AMG high-performance ceramic braking system και τα High-Class πίσω καθίσματα, κάνοντάς το ακόμη πιο ξεχωριστό.

Διαβάστε επίσης: Porsche 911 300ρίζει στο σκοτάδι (+video)

Κάτω από το θηριώδες καπό της η Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+ Edition 1 έχει τον 4.0 λτ. V8 βενζινοκινητήρα, ο οποίος αποδίδει 639 ίππους από τις 5.500 έως και τις 6.500 σ.α.λ. και 900 Nm ροπής από τις 2.500 έως και τις 4.500 σ.α.λ. Για το 0-100 χλμ./ώρα χρειάζεται μόλις 3,2 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική της ταχύτητα είναι στα 315 χλμ./ώρα. Η πρεμιέρα του αυτοκινήτου θα πραγματοποιηθεί στον 24ωρο αγώνα ADAC Zurich στο Nurburgring, το ερχόμενο σαββατοκύριακο και η διάθεσή του θα ξεκινήσει το καλοκαίρι.

Get it on Google Play Download on the App Store