Mercedes-Maybach S-Class: Η μακρύτερη Mercedes

Η Mercedes-Maybach S-Class αποτελεί μία ακόμη πιο… χλιδάτη εναλλακτική της S-Class και πλέον ανανεώθηκε στα σημεία προκειμένου να συνεχίσει την πορεία της προικισμένη με όλα εκείνα τα σύγχρονα στοιχεία που πρέπει να έχει ένα αυτοκίνητο σημείο αναφοράς.


Δείτε ακόμη: Ποιο είναι το φθηνότερο αυτοκίνητο φυσικού αερίου;

Το γερμανικό θηρίο θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο, με την Mercedes πάντως να δίνει από τώρα τις πρώτες επίσημες εικόνες στην δημοσιότητα και κάποιες πρώτες πληροφορίες από το μοντέλο της.

Η ανανεωμένη Mercedes-Maybach S-Class λοιπόν, έχει σχεδιαστικές αλλαγές στην μάσκα εμπρός (οι γρίλιες είναι κάθετες), υπάρχουν νέα σχέδια ζαντών 20 ιντσών, είναι πλέον διαθέσιμη και με διχρωμία, ενώ έχει αυξηθεί το μήκος της, το οποίο πλέον φτάνει στα 5.462 χλστ.  με το μεταξόνιό της να είναι στα 3.365 χλστ. Συνολικά η Maybach S-Class είναι πιο μακριά κατά 254 χλστ. ακόμη και από την έκδοση της S-Class με το μακρύ μεταξόνιο.

Κάτω από το καπό της Mercedes-Maybach S-Class υπάρχουν δύο επιλογές, μία με τον υπερτροφοδοτούμενο 4.0 λτ. V8 με 469 ίππους (κωδική ονομασία S560) και 700 Nm ροπής και μία 6.0 λτ. V12 (κωδική ονομασία S650) με 630 ίππους και 1.000 Nm ροπής. Η πρώτη χρειάζεται 4,9 δλ. για να ολοκληρώσει το 0-100 χλμ./ώρα ενώ η δεύτερη  4,7 δλ.

Διαβάστε επίσης: Κόπια της νέας BMW Z4 η νέα Toyota Supra;

Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε φυσικά με την παρουσίαση του αυτοκινήτου στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης αρχές Μαρτίου.

Get it on Google Play Download on the App Store