Βελτιώσεις για τα Skoda Karoq & Kodiaq

Τα επιτυχημένα μοντέλα της Skoda, Karoq και Kodiaq παρουσιάζονται με βελτιωμένο εξοπλισμό για μεγαλύτερη άνεση κι ασφάλεια, αλλά και με μερικές μικρές αλλαγές στην εμφάνιση τους, καθώς και με νέο ντίζελ κινητήρα.

Αρχικά στα Skoda Karoq και Kodiaq 2020 model year προστίθεται στα συστήματα ασφαλείας τους και το νέο Side Assist, το οποίο αντικαθιστά το Blind Spot Detect, προσφέροντας μεγαλύτερη εμβέλεια κατά 50 μέτρα (70 μέτρα πλέον έναντι 20 πριν). Επίσης, υπάρχουν και εντονότερες φωτεινές προειδοποιητικές ενδείξεις στο εσωτερικό των πλαϊνών καθρεπτών, για να διευκολύνουν την προειδοποίηση του οδηγού για ύπαρξη οχήματος στο «τυφλό σημείο».

Δείτε ακόμα: Έρχεται το νέο μικρό SUV Skoda Kamiq

Επιπρόσθετα η Skoda προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής του οδηγικού προφίλ που ταιριάζει σε κάθε οδηγό, μέσω του συστήματος Adaptive Chassis (DCC), ενώ για την μεγαλύτερη άνεση προστίθεται και η δυνατότητα εισόδου και ενεργοποίησης του κινητήρα χωρίς κλειδί. Στο φαίνεσθαι τώρα, όπως και στο Scala, το λογότυπο της μάρκας αναγράφεται πλέον ολογράφως στη πόρτα του χώρου αποσκευών, με το χαρακτηριστικό στρογγυλό λογότυπο να μας αποχαιρετά. Το μεγαλύτερο κι εμφατικότερο Kodiaq, θα προσφέρεται με νέες ζάντες 20 ιντσών, οι οποίες θα συνοδεύουν τις κορυφαίες εκδόσεις Sportline, RS και L&K.

Διαβάστε επίσης: Κορυφαία ασφάλεια των επιβατών το Skoda Scala

Από την άλλη το πολύ καλό Karoq γίνεται καλύτερο, μιας και θα προσφέρεται με τον νέο 2λιτρο diesel κινητήρα, απόδοσης 190 ίππων και με την ροπή να αγγίζει τα 320 Nm. Εννοείται ότι είναι σύμφωνος με τα νέα δεδομένα ρύπων Euro 6d-TEMP, με τη μετάδοση της δύναμης να εξασφαλίζεται μέσω του 7τάχυτου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη και την κίνηση να καταλήγει και στους 4 τροχούς.

Get it on Google Play Download on the App Store