Ανανέωση για τα SsangYong Tivoli και XLV

Το Tivoli σηματοδότησε την νέα εποχή της SsangYong στις ευρωπαϊκές αγορές πριν από 4 χρόνια που παρουσιάστηκε. Τώρα ανανεώνεται αισθητικά ενώ την επόμενη χρονιά θα αποκτήσει και την επιλογή ηλεκτροκίνησης.

Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε για μια μικρή αισθητική ανανέωση για τα Tivoli και XLV, ενώ εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός πως και οι κινητήρες θα είναι κι αυτοί σύμφωνοι με τις προδιαγραφές ρύπων Euro 6C.

Δείτε ακόμη: Νέο SsangYong Korando «βουτηγμένο» στην τεχνολογία (+video)

Τα μοντέλα της SsangYong θα εξοπλίζονται και πάλι με έναν κινητήρα βενζίνης ισχύος 128 ίππων και πετρελαίου με 115 ίππους, αμφότεροι με χωρητικότητα 1.6 λίτρων. Τη μετάδοση της κίνησης εξασφαλίζει είτε ένα 6τάχυτο χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο της Aisin. Σε ότι αφορά την εμφάνιση, το εμπρόσθιο μέρος φέρνει μικρές αλλαγές, ενώ ο πίσω προφυλακτήρας είναι επανασχεδιασμένος με λεπτομέρειες χρωμίου.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή αυτονομίας με το υγραεριοκίνητο SsangYong Tivoli (+video)

Στο εσωτερικό τώρα, υπάρχει μια νέα οθόνη 7 ιντσών που υποστηρίζει το σύστημα infotainment, το οποίο διαθέτει τις τεχνολογίας Apple Carplay και Android Auto. Σημαντική προσθήκη για την ασφάλεια των επιβατών, είναι η ενσωμάτωση του συστήματος αυτόνομου φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης (AEBS), ενώ όλα τα μοντέλα εφοδιάζονται με Hill Descent Control.

Get it on Google Play Download on the App Store