«Μαχητικό» το ανανεωμένο Mitsubishi Space Star

Μετά την teaser εμφάνιση, ήρθε η ώρα της επίσημης για το ανανεωμένο Mitsubishi Space Star, στο οποίο ξεχωρίζει το ριζικά αναβαθμισμένο εμπρός μέρος.

Η μάσκα-σήμα κατατεθέν Dynamic Shield των «Τριών Διαμαντιών» παίρνει θέση στο μικρότερο μοντέλο της ιαπωνικής εταιρίας, που ήταν και το τελευταίο χωρίς αυτή. Πλέον ενστερνίζεται και αυτό το «μαχητικό» πρόσωπο των υπόλοιπων Mitsubishi, καθώς η μάσκα είναι σχεδιασμένη αντλώντας έμπνευση από τα μαχητικά αεροσκάφη. Αναμενόμενα, νέος είναι ο προφυλακτήρας και τα φωτιστικά σώματα, τα οποία ενσωματώνουν φώτα ημέρας LED. Στο πίσω μέρος οι αλλαγές είναι πολύ λιγότερες, περιοριζόμενες σε ελαφρύ ανασχεδιασμό του προφυλακτήρα και των φωτιστικών σωμάτων.

Δείτε ακόμα: Ήρθε το νέο Mitsubishi L200: Τιμές & εξοπλισμός

Νέες προσθήκες αποτελούν τα δυο χρώματα White Diamond και Sand Yellow, ενώ το ίδιο ισχύει για το νέο σχέδιο των ζαντών αλουμινίου 15 ιντσών. Στο εσωτερικό χρησιμοποιούνται μαλακότερα πλαστικά στο ταμπλό, υπάρχει οθόνη αφής για τον χειρισμό του συστήματος πολυμέσων, ενώ οι διακόπτες των ηλεκτρικών παραθύρων φιλοξενούν απομίμηση ανθρακονημάτων. Φρεσκαρισμένος είναι και ο γενικότερος διάκοσμος, με τις επενδύσεις των καθισμάτων να αποτελούνται από ένα μείγμα υφάσματος και συνθετικού δέρματος.

Κάτω από το καπό οι Ιάπωνες δεν έδωσαν πληροφορίες, οπότε λογικά τα πράγματα μένουν ως είχαν. Δηλαδή οι κινητήρες MIVEC των 1.0 και 1.2 λίτρων, με απόδοση 71 και 80 ίππους αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης: Νέο crossover MPV Mitsubishi Xpander Cross

Όλες οι ανωτέρω αλλαγές εφαρμόζονται και στη σεντάν έκδοση του Space Star (ή Mirage σε κάποιες αγορές), το Attrage. Μοναδική αλλαγή ότι το σεντάν διατίθεται μόνο με το 1.200άρι μοτέρ.

Get it on Google Play Download on the App Store