Νέο Mitsubishi L200 Barbarian SVP II

Η Mitsubishi Μεγάλης Βρετανίας και ειδικότερα το τμήμα SVP (Special Vehicle Projects) ετοίμασε μια νέα ειδική έκδοση του L200, την Barbarian SVP II με την πιο δυναμική εμφάνιση. Συνολικά μόνο 250 τέτοια οχήματα θα κατασκευαστούν και θα διατεθούν σε περλέ Diamond Black χρώμα ή σε μεταλλικό Atlantic Grey.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Mitsubishi L200 2.4 Di-D 180 PS Double Cab

Εξωτερικά, το διπλοκάμπινο L200 Barbarian SVP II ξεχωρίζει κυρίως από τις προσθήκες πορτοκαλί απόχρωσης. Αυτές συναντώνται στη μάσκα, στα φωτιστικά σώματα εμπρός – πίσω, στους προβολείς ομίχλης, στις χειρολαβές των θυρών, στις ράγες οροφής και στις ζάντες αλουμινίου των 17 ιντσών με τα χωμάτινα ελαστικά. Επίσης, εξοπλίζεται με σκαλοπάτια, με πιο μεγάλα πλαστικά γύρω από τους θόλους των τροχών και με μπάρα στον χώρο φόρτωσης. Ο τελευταίος διαθέτει φωτισμό και συρόμενο κάλυμμα.

Η διχρωμία με τις πορτοκαλί επενδύσεις κυριαρχεί και στο εσωτερικό του L200 Barbarian SVP II. Τα δερμάτινα καθίσματα συνδυάζουν το μαύρο με το πορτοκαλί, ενώ σε κάθε όχημα υπάρχει αριθμημένη πλακέτα συν λογότυπα SVP στα προσκέφαλα των καθισμάτων. Ο εξοπλισμός είναι υπερπλήρης και περιλαμβάνει -εκτός άλλων- σύστημα πολυμέσων, αισθητήρες φωτός και βροχής, σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί, προβολείς Bi-Xenon, κάμερα οπισθοπορείας κ.λπ.

Δείτε ακόμη: Τραγική κινέζικη αντιγραφή Mercedes με 7 ίππους!

Την κίνηση του Mitsubishi L200 Barbarian SVP II αναλαμβάνει τo αλουμινένιο turbodiesel μηχανικό σύνολο 2.4 λτ. Di-D ισχύος 180 ίππων και με ροπή 430 Nm, σε συνδυασμό με την επιλεκτική τετρακίνηση και 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή αυτόματο 5 σχέσεων.

Get it on Google Play Download on the App Store