Το Mitsubishi Vision Ralliart δείχνει το comeback του Evo

Μετά το teaser του διαχύτη προ μερικών εβδομάδων, ήρθε η ώρα να δούμε στο σύνολό του το Vision Ralliart Concept. Το αυτοκίνητο που, επί της ουσίας, «φωτογραφίζει» την επιστροφή του Evo!

Όπως αναμενόταν, το πρωτότυπο βασίζεται στο νέο Outlander PHEV. Το κατάμαυρο χρώμα εντείνει την επιβλητική παρουσία του Vision Ralliart, που χαρακτηρίζεται από τη νέα μάσκα και το μυώδη προφυλακτήρα εμπρός, τις 22άρες ζάντες και τα φουσκωμένα φτερά που τις περιβάλλουν, τις 6πίστονες δαγκάνες πίσω από αυτές, τα αυτοκόλλητα χαμηλά στις πόρτες και τον τεράστιο διαχύτη πίσω. Είναι χαρακτηριστικό πως το αεροδυναμικό σκέλος του πίσω προφυλακτήρα καταλαμβάνει σχεδόν το σύνολό του, με το κερασάκι στην τούρτα να αποτελεί το α λα Formula 1 τρίτο φως φρένων στο κέντρο του διαχύτη.

Οι Ιάπωνες δεν ανακοινώνουν τεχνικά χαρακτηριστικά, αναφέροντας λιτά πως το Vision Ralliart διαθέτει υψηλότερη απόδοση, πιο σπορ ρυθμισμένο σύστημα τετρακίνησης και μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας. Στο κανονικό Outlander PHEV ένας βενζινοκινητήρας συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα και μπαταρία 20 kWh, δίχως να υπάρχουν περισσότερα στοιχεία ούτε για εκείνο. Πέρα από την αυξημένη ισχύ, μπορούμε να παρατηρήσουμε τα ελαστικά επιδόσεων και τα φαρδύτερα μετατρόχια, που πλαισιώνονται από χαμηλωμένη ανάρτηση.

Το πρωτότυπο θα παρουσιαστεί επίσημα στο προσεχές Σαλόνι του Τόκιο, ευελπιστώντας πως η Mitsubishi θα ρίξει φως τόσο στο τεχνικό κομμάτι, όσο και στο ενδεχόμενο επισημοποίησης του comeback για το Evo. Το Vision Ralliart, πρακτικά, συνιστά την υλοποίηση της χρόνιας φημολογίας περί επιστροφής του σήματος «Evolution» στα Mitsubishi, με τη μορφή SUV. Ως φαίνεται, μόνο τα τυπικά απομένουν για τη μεγάλη επιστροφή!

Get it on Google Play Download on the App Store