Νέο και σκοτεινό Hyundai Creta N Line Night Edition

Το Hyundai Creta αποκτά την κορυφαία του έκδοση, αλλά παράλληλα και μια ειδική περιορισμένης παραγωγής, αποκλειστικά για τη μεγαλύτερη αγορά της Λατινικής Αμερικής.

Το Creta N Line Night Edition βασίζεται στο κλασικό πακέτο N Line, που αποτελείται από σπορ προφυλακτήρες, 18άρες ζάντες, νέα μάσκα και ήπιο αεροδυναμικό «συνολάκι». Επειδή μιλάμε για Night Edition όμως, όλα ντύνονται σε ένα απειλητικό, κατάμαυρο χρώμα. Ίχνος χρωμίου ή άλλης απόχρωσης δεν υπάρχει πουθενά, ούτε καν στα σήματα. Ακόμα και τα πίσω φανάρια είναι στο μεγαλύτερο μέρος τους φιμέ πια. Μόνο τα εμπρός φωτιστικά σώματα και οι διπλές απολήξεις της εξάτμισης κάνουν τη διαφορά και σπάνε τη μαυρίλα.

Στο εσωτερικό συναντάμε παρόμοια εικόνα, με κάποιες κόκκινες λεπτομέρειες στις ραφές να δημιουργούν αντίθεση στα «σκοτάδια». Αποκλειστικά για το Creta N Line Night Edition προσφέρεται στάνταρ ένα premium ηχοσύστημα της Bose, με 8 ηχεία και subwoofer, ενώ στα μαρσπιέ βρίσκουμε επιγραφή με τον αριθμό παραγωγής.

Κάτω από το καπό αναλαμβάνει ο 2.0λιτρος τετρακύλινδρος ατμοσφαιρικός SmartStream, με δυνατότητα καύσης αμόλυβδης ή LPG. Στην πρώτη περίπτωση η απόδοση ανέρχεται στους 159 ίππους, ενώ με LPG ανεβαίνει στα 169 άλογα και τα 202 Nm. Η κίνηση μεταφέρεται αποκλειστικά στους εμπρός τροχούς μέσω 6τάχυτου αυτόματου κιβωτίου, ενώ όπως σε όλα τα μοντέλα N Line η ανάρτηση έχει δεχτεί τις περιποιήσεις των μηχανικών, έχοντας πια σφιχτότερη ρύθμιση και χαμηλότερη διαδρομή.

Το Creta N Line Edition θα αποτελέσει προνόμιο μόνο της Βραζιλίας, κι αυτό για μόλις 900 μονάδες.

Get it on Google Play Download on the App Store