Νέο Toyota Yaris GT7 με δώρο Gran Turismo & PS5

Οι λάτρεις των Gran Turismo, Playstation και Toyota Yaris μόλις βρήκαν το επόμενο αυτοκίνητό τους, στη μορφή του GT7 Edition. Μιας ειδικής έκδοσης που γιορτάζει την έναρξη της συνεργασίας μεταξύ του πασίγνωστου video game και της Gazoo Racing.

Τo Yaris GR Sport είναι η προνομιούχα εκδόση που αποτελεί τη βάση για το GT7 Edition, προσφέροντας μια σπορ έκφανση στο πολύ περιορισμένο αγοραστικό κοινό, που απευθύνονται. Μόλις 100 αντίτυπα  θα διατεθούν, κι αυτά αποκλειστικά για την αγορά της Ισπανίας. Αλλαγές δεν υπάρχουν σε σχέση με τα κανονικά Yaris των συγκεκριμένων εκδόσεων, πέρα από τα σηματάκια του Gran Turismo στα εμπρός φτερά. Η ιδιαιτερότητά τους έγκειται στα δωράκια που τα συνοδεύουν. Κάθε Yaris GT7 Edition έρχεται με δώρο ένα ολοκαίνουργιο Playstation 5, δυο wireless χειριστήρια DualSense, 3μηνη συνδρομή στην υπηρεσία Playstation Plus και, φυσικά, το νέο Gran Turismo 7.

H συνεργασία μεταξύ Gazoo Racing και Sony Playstation δεν σταματά στο εορταστικό σουπερμίνι. Το Playstation θα είναι βασικός χορηγός του Toyota Gazoo Racing Iberian Cup, πρωτοβουλίας Toyota Iσπανίας, Toyota Πορτογαλίας και Motor & Sport Institute (MSi), που αποτελεί πρωτάθλημα ενιαίου με ειδικά μεταποιημένα GR Yaris RZ και θα διεξάγεται σε πίστες της Ιβηρικής Χερσονήσου. Παράλληλα, η Toyota θα είναι μέγας χορηγός του Gran Turismo Championship στη Ισπανία, με τον καλύτερο παίχτη να κερδίσει ένα Yaris GR Sport GT7 Edition.

Get it on Google Play Download on the App Store