Ανανέωση για το Nissan Navara

Το δημοφιλές pickup Nissan Navara παρουσιάστηκε με αλλαγές, οι οποίες αφορούν τον σχεδιασμό, τους κινητήρες, τα επιμέρους μηχανικά του μέρη και την τεχνολογία. Ξεκινώντας από την εξωτερική του εμφάνιση, στο ανανεωμένο Navara οι διαφορές εντοπίζονται στα πιο σκουρόχρωμα LED εμπρός φωτιστικά σώματα και στα νέα σχέδια ζαντών αλουμινίου 17 και 18 ιντσών.

Δείτε ακόμη: Πιο σπορτίφ και πολυτελές Nissan LEAF

Στο εσωτερικό υπάρχει το νέας γενιάς σύστημα πολυμέσων Nissan Connect με την οθόνη αφής των 8 ιντσών. Τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την ενσωμάτωση με smartphone, μέσω του οποίοι οι πελάτες μπορούν να εντοπίσουν το όχημα, να το κλειδώσουν/ξεκλειδώσουν, να ελέγξουν τη στάθμη του καυσίμου και υγρών και να στείλουν τον προορισμό στο satnav του οχήματος πριν την αναχώρηση.

Για τη βελτίωση της οδικής του συμπεριφοράς, πλέον και οι εκδόσεις King Cab εφοδιάζονται με την πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων και με αυξημένο ύψος κατά 25 χιλιοστά. Έτσι προσφέρει πιο άνετη και δυναμική οδήγηση, ενώ το ωφέλιμο φορτίο αυξήθηκε έως 46 κιλά, ανάλογα με το μοντέλο.

Δείτε ακόμη: Πως η Nissan δοκιμάζει την αντοχή των χρωμάτων (+video)

Αναβαθμισμένος είναι και ο κινητήρας 2.3 λτ. dCi 163 PS, ο οποίος πλέον διαθέτει διπλά turbo, όπως και στην ισχυρότερη έκδοση των 190 ίππων, παράγοντας 425 Nm ροπής (+22 Nm). Επίσης, τοποθετήθηκε ένα νέο 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο με μακρύτερες σχέσεις μετάδοσης και πιο κοντές διαδρομές.

Την ασφάλεια αναβαθμίζει η τοποθέτηση δισκόφρενων στους πίσω τροχούς (αντί ταμπούρα) και τα μεγαλύτερα εμπρός δισκόφρενα κατά 4 χλστ. Επιπλέον, το Trailer Sway Assist προσφέρεται σε όλες τις εκδόσεις.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Nissan Micra 1.0 λτ. IG-T 100 PS

Get it on Google Play Download on the App Store