Νέο δυναμικό σεντάν Nissan Sylphy

Το ολοκαίνουργιο Nissan Sylphy παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης, αναδεικνύοντας ένα νέο στυλ, αλλά και τις τελευταίες τεχνολογίες του Nissan Intelligent Mobility, προσφέροντας στον οδηγό του μεγαλύτερη άνεση, συνδεσιμότητα  και οδηγική αυτοπεποίθηση.

Δείτε ακόμη: Οι τιμές του νέου Nissan Qashqai 1.7 diesel

Εξωτερικά το Nissan Sylphy ξεχωρίζει για το έντονα σφηνοειδές και αεροδυναμικό του προφίλ (αεροδυναμικός συντελεστής 0,26 παρόμοιος με του GT-R), παραπέμποντας στα τετράθυρα κουπέ σεντάν. Επίσης, κυριαρχεί η μαύρη μάσκα με τον τρισδιάστατο σχεδιασμό V-motion, τα έντονα νεύρα στα καπό και στα πλαϊνά, καθώς και τα αιχμηρά φωτιστικά σώματα.

Στο εσωτερικό του Nissan Sylphy διακρίνονται οι απαλές καμπύλες, οι στρογγυλοί αεραγωγοί, η οθόνη αφής των 8 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό και το γνώριμο flat bottom τιμόνι. Το φαρδύτερο και μακρύτερο αμάξωμα έχουν βελτιώσει τους χώρους του εσωτερικού, όπου μπορούν να φιλοξενηθούν με άνεση έως πέντε άτομα σε μαλακά, εργονομικά καθίσματα, τεχνολογίας 3D Multilayer. Το εσωτερικό διατίθεται σε σπορ μαύρο, ανοιχτό γκρι ή σκούρο καφέ χρώμα.

Δείτε ακόμη: Το Nissan Micra διαθέσιμο με αυτόματο κιβώτιο

Το αυτοκίνητο τροφοδοτείται από τον ολοκαίνουργιο 1.600άρη κινητήρα Nissan HR16DE Gen3, με μετάδοση Xtronic (τεχνικά στοιχεία δεν ανακοινώθηκαν). Επίσης, το τιμόνι, η ανάρτηση και η ακαμψία του αμαξώματος έχουν βελτιωθεί σημαντικά, προσφέροντας στον οδηγό καλύτερο χειρισμό και μια πιο «συμπαγή» αίσθηση οδήγησης.

Μεταξύ των πολλών τεχνολογιών του Nissan Intelligent Mobility που συναντώνται στο  ολοκαίνουργιο Sylphy, είναι η απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με smartphone και η έξυπνη φωνητική εντολή. Παράλληλα, η Ολοκληρωμένη Μονάδα Δυναμικού Ελέγχου, εφαρμόζει στοχευμένη πέδηση όταν αντιληφθεί ανωμαλίες στο οδόστρωμα, βελτιώνοντας κατ’ αυτό τον τρόπο την ποιότητα κύλισης. Στις πρόσθετες τεχνολογίες υποστήριξης του οδηγού περιλαμβάνονται το Intelligent Trace Control, το Intelligent Ride Control και η Πέδηση Έκτακτης Ανάγκης.

Δείτε ακόμη: Παραγωγή του Nissan Navara στη Νότιο Αφρική

Συν τοις άλλοις, τεχνολογίες ασφαλείας όπως η Ευφυής Προειδοποίηση Αποφυγής Πρόσκρουσης, η Προειδοποίηση Ακούσιας Αλλαγής Λωρίδας, η Προειδοποίηση Τυφλού Σημείου, η Προειδοποίηση Κάθετα Κινούμενων Οχημάτων και η Ευφυής Προειδοποίηση Επαγρύπνησης του Οδηγού, υποστηρίζουν τον οδηγό στην πρόβλεψη και αποφυγή επικίνδυνων καταστάσεων.

Get it on Google Play Download on the App Store