Νέο ηλεκτρικό σεντάν Nissan Sylphy με βάση το Leaf

Η Nissan παρουσίασε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Κίνας το Nissan Sylphy Zero Emission, το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο της Nissan που κατασκευάστηκε στην Κίνα, για τους Κινέζους αγοραστές. 

Το νέο αυτοκίνητο είναι το αποτέλεσμα της έρευνας και ανάπτυξης των ηλεκτροκίνητων οχημάτων στη Nissan για περισσότερα από 70 χρόνια, καθώς και για πάνω από 25 έτη στην έρευνα, ανάπτυξη και κατασκευή μπαταριών. Οι πάνω από 320.000 ιδιοκτήτες του Nissan LEAF ανά την Υφήλιο, είναι η περίτρανη απόδειξη της  μεγάλης εμπειρίας της Nissan στην ηλεκτροκίνηση, που έχει «περάσει» και στο νέο μοντέλο.

Δείτε ακόμη: Video από το Nissan Qashqai των 2.000 ίππων (+video)

Το Nissan Sylphy Zero Emission προσφέρει την απόδοση ενός αμιγώς ηλεκτροκίνητου συνόλου μετάδοσης κίνησης, σε συνδυασμό με προηγμένες τεχνολογίες και μια ευρύχωρη και άνετη καμπίνα. Παράλληλα, η αυτονομία του με μια φόρτιση φτάνει τα 338 χιλιόμετρα, σύμφωνα με τα επίσημα Κινεζικά πρότυπα.

Το Sylphy Zero Emission ενσωματώνει το Nissan Intelligent Mobility, το όραμα της εταιρείας για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο τα οχήματα τροφοδοτούνται, οδηγούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία. Χτισμένο στην ίδια πλατφόρμα με το Nissan LEAF, το πρώτο σε πωλήσεις αμιγώς ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο στον κόσμο, το Sylphy Zero Emission υιοθετεί τις βασικές τεχνολογίες του LEAF.

Η πλατφόρμα EV επιτρέπει την τοποθέτηση της μπαταρίας κάτω από τα καθίσματα. Αυτό μεταφράζεται  σε μια άνετη, ευρύχωρη καμπίνα με κορυφαίο χώρο για τα πόδια των επιβαινόντων.

Δείτε ακόμη: Πόσο ασφαλές είναι το ηλεκτρικό Nissan LEAF; (+video)

Το πολυεπίπεδο εργονομικό εσωτερικό με τις επιλογές θέρμανσης,  βελτιώνει περαιτέρω την άνεση. Επιπλέον. Το μοντέλο διαθέτει  λειτουργία συνδεσιμότητας που επιτρέπει τον τηλεχειρισμό ήχου και εικόνας στο αυτοκίνητο, μέσω του κινητού τηλεφώνου.

Get it on Google Play Download on the App Store