Νέο Nissan Navara για ειδικές αποστολές!

Η Nissan παρουσίασε την αναβαθμισμένη έκδοση του πιο σκληροτράχηλου Navara, του Off-Roader AT32, το οποίο προορίζεται για πιο απαιτητικές εκτός δρόμου διαδρομές.

Δείτε ακόμη: Νέα Nissan Micra, Qashqai και X-Trail N-TEC

Εξελιγμένο σε συνεργασία με τη Nissan και τους ειδικούς των εκτός δρόμου οχημάτων, την Arctic Trucks από την Ισλανδία, εντυπωσιάζει και σε εμφάνιση. Εξωτερικά, το Navara Off-Roader AT32 χρησιμοποιεί πλήρη προστασία κάτω από το δάπεδο από αλουμίνιο.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το νέο Nissan Juke 1.0 DIG-T 117 PS

Επιπλέον, έχουν τοποθετηθεί και νέα ελαστικά 31,6 ιντσών της Nokian. Αυτά βελτιώνουν την οικονομία καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων, καθώς και την κίνηση εντός δρόμου, χωρίς να λειτουργεί εις βάρος των εκτός δρόμου ικανοτήτων. Οι ειδικές μαύρες ζάντες αλουμινίου διαθέτουν διπλές βαλβίδες για γρήγορη και ακριβή ρύθμιση της πίεσης των ελαστικών όταν γίνονται μετακινήσεις μεταξύ διαφορετικών εδαφών.

Δείτε ακόμη: «Κεραυνός» το αγωνιστικό Nissan LEAF (+video)

Άλλα ξεχωριστά του στοιχεία αποτελούν οι προεκτάσεις στα φτερά, τα ειδικά αμορτισέρ της Bilstein, τα σκαλοπάτια στα μαρσπιέ και οι λασπωτήρες. Για τους πιο απαιτητικούς μπορεί να εφοδιαστεί με ηλεκτρονικό κλείδωμα του εμπρός διαφορικού και με αναπνευστήρα, που επιτρέπει βύθιση σε υδάτινα κωλύματα έως 800 χλστ.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Nissan Qashqai 1.7 diesel 150PS 4×4

To Navara Off-Roader AT32 βασίζεται στην έκδοση N-Guard και περιλαμβάνει πλούσιο εξοπλισμό ανέσεων και ασφαλείας. Οι πωλήσεις του στην Ευρώπη θα ξεκινήσουν από το Φεβρουάριο του 2020.

Get it on Google Play Download on the App Store