Nissan Navara N-Guard για… ακραίες καταστάσεις

Η Nissan παρουσίασε μία νέα, ειδική έκδοση του Navara, η οποία λέγεται N-Guard και τονίζει ακόμη περισσότερο τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα του. Το δημοφιλές ιαπωνικό μοντέλο, στην έκδοση N-Guard θα διατίθεται αποκλειστικά ως διπλοκάμπινο και κάτω από το καπό του θα έχει τον 2.3 dCi πετρελαιοκινητήρα ο οποίος αποδίδει 190 ίππους.

Δείτε ακόμη: Το νέο Lada Niva του 2021 (+video)

Η ειδική αυτή έκδοση του Nissan Navara το κάνει ακόμη πιο ποθητό, καθώς έχει να επιδείξει μία σειρά από αισθητικές αλλαγές αλλά και επιπλέον εξοπλισμό. Συγκεκριμένα, βασισμένο στην έκδοση Tekna, το Nissan Navara N-Guard έχει επιπλέον αυτής εμπρός γρίλιες, προστατευτικά προβολέων ομίχλης, χειρολαβές και πίσω προφυλακτήρα βαμμένα σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα. Παράλληλα έχουν προστεθεί μαύρα σκαλοπάτια και μπάρες οροφής, καθώς και μαύρες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών. Τα κρύσταλλα των φώτων έχουν γίνει πιο σκούρα, ενώ υπάρχει στάνταρ και φιμέ ηλιοροφή.

Το Nissan Navara N-Guard θα προσφέρεται συνολικά σε τρία χρώματα (γκρι, λευκό και μαύρο) και θα συνοδεύεται από αυτοκόλλητα στη βάση του αμαξώματός του. Όσον αφορά στο εσωτερικό του, το σαλόνι θα είναι ντυμένο με νέο δέρμα και θα υπάρχουν ειδικά πατάκια.

Διαβάστε επίσης: Έτσι γίνεται η συντήρηση της γέφυρας στο Ρίο – Αντίρριο (+video)

Το Nissan Navara N-Guard θα διατεθεί αποκλειστικά στην αγορά της Αγγλίας με την τιμή του να είναι στις 28.075 λίρες (30.990 ευρώ) για την έκδοση με το χειροκίνητο κιβώτιο και στις 29.525 λίρες (32.600 ευρώ) στην έκδοση με το αυτόματο κιβώτιο. Μάλιστα, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να του προσθέσουν αρκετά έξτρα, όπως snorkel (αναπνευστήρα εισαγωγής αέρα), κλείδωμα πίσω διαφορικού κλπ. κάνοντάς το ακόμη πιο ακραίο…

Get it on Google Play Download on the App Store