To Nissan Navara που σώζει ζωές! (+video)

Το Nissan Navara είναι ένα σκληροτράχηλο αυτοκίνητο, το οποίο έχει πολλές χρήσης, καθώς το αμάξωμά του μπορεί να προσφέρει το ιδανικό μέρος για μεταποιήσεις. Αυτή τη φορά το βλέπουμε εδώ ως ένα διασωστικό αυτοκίνητο, γεμάτο καινοτομίες το οποίο μπορεί σε δύσκολες στιγμές να σώσει ανθρώπινες ζωές.

Δείτε ακόμη: Toyota Hilux Gazoo Racing με 177 ίππους

Το αυτοκίνητο έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας ως Frontier Sentinel concept Pick-Up (Frontier είναι η ονομασία του Navara για άλλες αγορές). Ο λόγος που παρουσιάστηκε εκεί, είναι πως αποτελεί δημιούργημα του στούντιο σχεδιασμού της Nissan στη Βραζιλία.

Το συγκεκριμένο Navara λοιπόν ή Frontier αν προτιμάτε, διαθέτει μπαταρίες από το ηλεκτρικό Nissan Leaf στην καρότσα του, η οποία έχει μεταμορφωθεί σε χώρο προσγείωσης και απογείωσης drone, αφού διαθέτει και ειδική πλατφόρμα.

Μάλιστα έχει μία σειρά από αποθηκευτικούς χώρους για όλα τα απαραίτητα εργαλεία και τον εξοπλισμό διάσωσης, αλλά και πρίζες για παροχή ρεύματος. Φυσικά, το Nissan Frontier Sentinel concept Pick-Up έχει και αρκετές οπτικές αλλαγές, με κυριότερες το χρώμα του, την μπάρα φωτισμού στην οροφή, τις δίχρωμες ζάντες του και τις κίτρινες λεπτομέρειες.

Διαβάστε επίσης: 9+1 ενέργειες μετά την αγορά μεταχειρισμένου

Δείτε πιο κάτω στο video που ακολουθεί το εντυπωσιακό πρωτότυπο της Nissan.

Get it on Google Play Download on the App Store