Ο πιο τίμιος επαγγελματίας το νέο Lada Niva LCV

Το Lada Niva δεν καταλαβαίνει ούτε από ελλείψεις μικροτσίπ, ούτε από πολέμους, ούτε από κυρώσεις. Συνεχίζει ακάθεκτο, ανανεώνεται και αποκτά ακόμα περισσότερες εκδόσεις, που δεν αφήνουν με το παράπονο ούτε τους επαγγελματίες.

Η AvtoVAZ παρουσίασε το νέο Niva Legend LCV, με δυνατότητες διαμόρφωσης για κάθε κλάδο κλάδο του μεροκάματου. To επαγγελματικό Niva φέρει ενισχυμένο σασί και μεγαλύτερο μήκος/μεταξόνιο, με τις μεγαλύτερες αλλαγές να εντοπίζονται στο πίσω τμήμα. Εκεί όπου μπορεί να αλλάξει η διαμόρφωση αναλόγως ανάγκης, από απλή καρότσα σε κουβούκλιο, μέχρι και σε ψυγείο! Η δυνατότητα μεταφοράς επιβατών κυμαίνεται από 2 έως 5, αναλόγως το μέγεθος της καμπίνας. Ο χώρος φόρτωσης εξαρτάται από αυτή, καθώς φυσιολογικά στο διπλοκάμπινο μένει λιγότερη «άπλα» για εμπορεύματα.

Μεταξόνιο και μήκος είναι κοινά σε όλες τις εκδόσεις, στα 2.850 και 4.440 χλστ. αντίστοιχα, αλλά το ύψος ποικίλει από τα 1.770 έως τα 2.000 χλστ. λόγω των διαφορετικών κουβουκλίων. Ο χώρος φόρτωσης κυμαίνεται από 1 έως 3,5 κυβικά μέτρα, τη στιγμή που το ωφέλιμο βάρος είναι μεταξύ 640 και 800 κιλών. Διαφορετική είναι και η απόσταση από το έδαφος αναλόγως έκδοσης, ξεκινώντας από τα 205 και φτάνοντας έως τα 240 χλστ., εξαρτώμενη και από το μέγεθος των τροχών (15 ή 16 ιντσών). Ο κινητήρας είναι φυσικά ο ένας και μοναδικός τετρακύλινδρος των 1.7 λίτρων, με απόδοση 83 ίππων και 129 Nm, ενώ η κίνηση δεν θα μπορούσε παρά να μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς μέσω του 5τάχυτου χειροκίνητου, των τριών διαφορικών και του βοηθητικού κιβωτίου.

Οι τιμές ξεκινούν από τα 1.153.400 ρούβλια (15.257 ευρώ) και φτάνουν μέχρι τα 1.719.900 (22.747 ευρώ), για την ακριβότερη επιλογή με το ψυγείο.

Get it on Google Play Download on the App Store