Έρχονται οκτώ νέα Opel μέχρι το 2020

Φουλ επίθεση ετοιμάζει η Opel για το προσεχές μέλλον, αφού όπως αναφέρει επίσημα θα παρουσιάσει μέχρι το 2020 οκτώ συνολικά εντελώς νέα και ανανεωμένα μοντέλα, σύμφωνα με το στρατηγικό πλάνο PACE!. Με τη μελλοντική πλήρως ανανεωμένη της γκάμα θα εξασφαλίσει ένα βιώσιμο και επιτυχημένο μέλλον τόσο για την εταιρεία όσο και για το δίκτυο των αντιπροσώπων της. Με βάση το πλάνο PACE! η Opel έχει δεσμευτεί να λανσάρει ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο στην αγορά κάθε χρόνο.

Διαβάστε ακόμη: Μεγάλη προσφορά σε καινούργιο Opel Astra 1.6 diesel

Το 2019 θα παρουσιαστεί το νέο Opel Corsa, καθώς και το νέο Vivaro, ενώ θα κάνουν την εμφάνισή τους νέες εκδόσεις του Combo. Ένα χρόνο αργότερα, το 2020 θα λανσαριστεί το νέο Opel Mokka X, το οποίο μαζί με τα υπόλοιπα SUV της μάρκας (Crossland X και Grandland X) θα διαδραματίσει βασικό ρόλο στην στρατηγική της Opel να επεκτείνει το ποσοστό των πωλήσεων των SUV μοντέλων της από το 25% στο 40% μέχρι το 2021.

Φυσικά στα πλάνα της Opel υπάρχουν ηλεκτρικά αυτοκίνητα και υβριδικά αυτοκίνητα. Το καλοκαίρι του 2019 θα ανοίξουν οι παραγγελίες για το νέο ηλεκτρικό Corsa και το plug-in hybrid Grandland X PHEV, τα οποία θα παράγονται στο εργοστάσιο του Άιζεναχ, Γερμανία. Μέχρι το τέλος του 2020 η Opel θα έχει συνολικά τέσσερα ηλεκτροκίνητα μοντέλα, ενώ έως το 2024 θα υπάρχει μια ηλεκτρική έκδοση για κάθε Opel.

Διαβάστε ακόμη: Νέες προσφορές Opel με όφελος έως 4.900 ευρώ

Ορισμένα μοντέλα όμως θα σταματήσουν να διατίθενται και δεν θα υπάρξουν αντικαταστάτες. Πρόκειται για τα Adam, Karl και Cascada, που θα παραμείνουν διαθέσιμα έως τα τέλη του 2019. Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, το 2019 αναμένεται να δούμε και το ανανεωμένο Astra. Σχεδιαστικά τα νέα μοντέλα της Opel θα υιοθετήσουν τα στοιχεία που είδαμε στο εικονιζόμενο πρωτότυπο Opel GT X Experimental.

Get it on Google Play Download on the App Store