Νέο Opel Movano με υψηλή ασφάλεια

Το νέο Opel Movano είναι πιο σύγχρονο, ασφαλές και πιο πρακτικό από ποτέ, ενώ διαθέτει και νέο σχεδιασμό στο εμπρός άκρο του, σύμφωνα με τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της μάρκας. Παράλληλα το εσωτερικό του νέου Movano έχει τη διάταξη ενός μοντέρνου, κινητού γραφείου και διαθέτει 22 συνολικά κλειστούς ή ανοιχτούς αποθηκευτικούς χώρους.

Δείτε ακόμη: Νέο plug-in υβριδικό Opel Grandland X με 300 άλογα!

Η οθόνη του συστήματος infotainment και του συστήματος πλοήγησης είναι ενσωματωμένη στο νέο πίνακα οργάνων. Το Navi 50 IntelliLink Pro κάνει την πρεμιέρα του στο νέο Movano. Το εξελιγμένο σύστημα είναι συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto και επομένως προσφέρει άριστη συνδεσιμότητα. Είναι ταχύτερο από τον προκάτοχό του, με οθόνη αφής capacitive, 7,0”, για πιο άνετη λειτουργία. Smartphones συνδέονται μέσω Bluetooth ή USB. Η ασύρματη φόρτιση είναι επίσης νέο χαρακτηριστικό στο Movano.

Πολυάριθμα συστήματα υποστήριξης οδηγού που διατίθενται για πρώτη φορά με το Movano, όπως είναι το Σύστημα Προειδοποίησης Τυφλού Σημείου (Blind Spot Warnings), μία κάμερα οπισθοπορείας, η Προειδοποίηση Τυφλού Σημείου (Blind Spot Warning), η Προειδοποίηση Αλλαγής Λωρίδας (Lane Departure Warning) και το Σύστημα Σταθεροποίησης σε περίπτωση Πλευρικών Ανέμων (Side-Wind Assistant).

Δείτε ακόμη: Στη Λευκάδα με το Opel Crossland X 1.2T 130 HP

Πάνω από 150 εκδόσεις του Movano διατίθενται από το εργοστάσιο – από panel vans, chassis (σασί) και platform cabs, οχήματα μεταφοράς προσωπικού, μέχρι μοντέλα με ανοιγόμενα πλαϊνά τμήματα (dropside), ανατρεπόμενα (tipper) και μετατροπές κλειστών van. Τα Movano panel vans διατίθενται με μήκος χώρου φόρτωσης έως 4,38m, ύψος χώρου φόρτωσης  έως 2,14m, και χωρητικότητα χώρου φόρτωσης έως 17m3. Ανάλογα με την έκδοση, το μικτό βάρος οχήματος φτάνει τους 4,5T, το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο είναι 2,4T και η ικανότητα έλξης φτάνει έως 3,5T.

Get it on Google Play Download on the App Store